Danes je blagajna odprta od 17:00 do 20:00 (za danes zaprto).

Srhljivec The Tingler

William Castle / ZDA / 1959 / 82 min / angleščina

Režiser William Castle je slovel po domislicah, kakršni sta EMERGO! in PERCEPTO!. Interaktivna predstava, ki jo je zasnoval Bruce Goldstein, je poklon Castlovi legendarni zabavljaški žilici.

Zakleti: poglavje št. 2 Insidious: Chapter 2

James Wan / ZDA / 2013 / 107 min / angleščina

V drugem poglavju velike uspešnice izpred dveh let vam bodo živce spet rahljali ustvarjalci filmov Priklicano zlo (Conjuring), Sestavljanka groze (Saw) in Paranormalno (Paranormal Activity).

Najdražji The Loved Ones

Sean Byrne / Avstralija / 2009 / 84 min / angleščina

Ta krvavi, očarljivo psihopatski film – plod režiserjevega načrta spojiti Carrie z Zlobnimi mrtveci (The Evil Dead) – je kot nalašč za romantičen jesenski zmenek. Film je prejel nagrado občinstva v sekciji Midnight Madness na festivalu v Torontu.

Srp maščevanja Kim Bok-nam salinsageonui jeonmal

Chul-soo Jang / Južna Koreja / 2010 / 115 min

Film je bil premierno prikazan v uradnem programu Mednarodnega tedna kritike na festivalu v Cannesu, glavna igralka pa je za svoj srhljivi nastop kasneje prejela vrsto nagrad.

Carrie Carrie

Kimberly Peirce / ZDA / 2013 / 99 min / angleščina

Nova priredba kultnega romana kralja grozljivk Stephena Kinga v režiji Kimberly Peirce (Fantje ne jočejo) s Chloë Grace Moretz (Spusti me k sebi, Temne sence) in Julianne Moore.

Konec Fin

Jorge Torregrossa / Španija / 2012 / 88 min / španščina

Napet in vizualno dognan apokaliptični triler, posnet po istoimenski knjižni uspešnici, je nastal v produkciji ekipe, zaslužne za filme, kot so Nemogoče (The Impossible), Ču do vi to (Biutiful), Vsiljivci (The Others) in Julijine oči (Los ojos de Julia).