Danes je blagajna odprta od 14:30 do 21:00 (odprto še 03:31, tel: 01 239 22 17).

Mediji so Kinodvorov pomemben partner, zato redno obveščanje o našem programu poteka v obliki tedenskih e-novic. O novostih v Kinodvoru preko celega leta obveščamo tudi v sporočilih za javnost.

Aktualno

Festival LGBT filma

LGBT_SLO_1984 LGBT_SLO_1984

Boris Petkovič

sobota, 10. 12. 2022 / 21:00 / Dvorana

Dokumentarni pogled na slovensko LGBT gibanje skozi prizmo aktivizma in kulture.

Festival LGBT filma

LGBT_SLO_1984 LGBT_SLO_1984

Boris Petkovič

sobota, 10. 12. 2022 / 21:00 / Dvorana

Dokumentarni pogled na slovensko LGBT gibanje skozi prizmo aktivizma in kulture.

Premiera

Korzet Corsage

Marie Kreutzer

sreda, 14. 12. 2022 / 20:00 / Dvorana

Režiserka Marie Kreutzer in igralka Vicky Krieps radikalno obračunata z romantičnim mitom o priljubljeni avstrijski cesarici ter »Sisi« oživita kot izrazito sodobno žensko, ki se skuša izviti iz prisilnega jopiča družbenih pričakovanj. Nagrada za najboljšo žensko vlogo v sklopu Posebni pogled festivala v Cannesu.

Zamenjava dvigala za invalidske vozičke

V petek, 9. decembra bomo v Kinodvoru izvedli zamenjavo dvigala, ki gibalno oviranim osebam na vozičkih omogoča dostop do dvorane. Zamenjava se bo predvidoma končala do naslednjega dne, vsem obiskovalcem pa se vnaprej zahvaljujemo za razumevanje zaradi morebitnih nevščečnosti, povezanih z montažo.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Kontakt

Aliki Kalagasidu, vodja odnosov z javnostmi
T: 01 239 22 14
M: 030 315 702
E: press@kinodvor.org

Press izkaznica

Če program Kinodvora redno pokrivate, vas vabimo k pridobitvi press izkaznice . Izpolnjeno prijavnico (prijavnica, MS Word) nam pošljite po pošti. O odobritvi in načinu prevzema vas bomo obvestili po elektronski pošti.

S press izkaznico in osebnim dokumentom lahko novinarji pri blagajni Kinodvora dvignejo eno brezplačno vstopnico za vse naše redne predstave. Izkaznica ne velja za festivale, posebne projekcije (npr. silvestrska) in posebne projekte kot so npr. Film pod zvezdami, Noč grozljivk in Kinosloga. Retrosex.

Dostop do gradiv

Besedila in fotografije iz filmov z našega rednega sporeda in tistih, ki prihajajo, ter fotografije z dogodkov v primerni resoluciji za tisk so zbrane na našem FTPju – za dostop je potrebno naložiti katero od FTP aplikacij (npr. FileZilla inp).

Fotografije in posnetki pogovorov z dogodkov in premier

Oglejte si fotografije in poslušajte pogovore s številnimi gosti, ki smo jih pripravili ob premierah drugih dogodkih v Kinodvoru.

Celostna grafična podoba

Vsi Kinodvorovi logotipi so na voljo v formatih .jpg, .png, ter v krivuljah v formatih .ai, .pdf in .eps. Pred uporabo Kinodvorovih logotipov si oglejte priročnik celostne grafične podobe Kinodvora.
Logotipi Kinodvor (rar, 19,2 MB)
Logotipi Kinobalon (zip, 23,7 MB)
Priročnik CGP (pdf, 730 KB)

Vsi prispevki

Sporočila za medije

sreda, 07. 12. 2022

Noč evropskega filma 2022

V torek, 6. decembra smo se v Kinodvoru z brezplačno projekcijo francoskega filma Dogodek pridružili noči evropskega filma. Po projekciji se je o delu Nobelove nagrajenke Annie Ernaux s pisateljico Brino Švigelj-Mérat preko Zooma pogovarjala Varja Močnik.

Silvestrska projekcija: Živeti

Tudi zadnji dan leta vas vabimo v našo družbo, na film Živeti, po katerem boste lahko prihajajočemu letu v toplem objemu kina nazdravili s kozarcem penine. Projekcija ob 21. uri je razprodana, zato smo dodali še eno, ob 18. uri. Vstopnice že na voljo – tudi po spletu.

ponedeljek, 05. 12. 2022

Kinobalon na obisku v Pediatrični kliniki

15. decembra bomo otrokom in mladim, ki se zdravijo v ljubljanski Pediatrični kliniki, skupaj s partnerji podarili prav poseben filmski dan.