Danes je blagajna odprta od 16:00 do 21:15 (za danes zaprto).
Mediji so Kinodvorov pomemben partner, zato redno obveščanje o našem programu poteka v obliki tedenskih e-novic. O novostih v Kinodvoru preko celega leta obveščamo tudi v sporočilih za javnost.

Aktualno

Premiera

Bergman: eno leto, eno življenje Bergman - ett år, ett liv

Jane Magnusson

sreda, 19. 09. 2018 / 20:30 / Dvorana

Režiserka Jane Magnusson (Trespassing Bergman) vzame pod drobnogled leto 1957, eno najbolj plodnih v življenju in ustvarjanju Ingmarja Bergmana, ter skozi arhivske posnetke in številne intervjuje z režiserjevimi sodelavci in sopotniki razgali resničnega moža za mitsko podobo filmskega velikana.

Premiera

Bergman: eno leto, eno življenje Bergman - ett år, ett liv

Jane Magnusson

sreda, 19. 09. 2018 / 20:30 / Dvorana

Režiserka Jane Magnusson (Trespassing Bergman) vzame pod drobnogled leto 1957, eno najbolj plodnih v življenju in ustvarjanju Ingmarja Bergmana, ter skozi arhivske posnetke in številne intervjuje z režiserjevimi sodelavci in sopotniki razgali resničnega moža za mitsko podobo filmskega velikana.

Kinodvor med nagrajenci WEBSI Spletni prvaki 2018

V petek, 14. septembra so podelili letošnje nagrade za spletno odličnost WEBSI. Veseli in ponosni smo, da je naša spletna stran, ki smo jo zasnovali in izvedli z agencijo KOFEIN DIZAJN, zasedla drugo mesto v kategoriji javne in nevladne organizacije.

Evropski teden mobilnosti: Z vstopnico Kinodvora brezplačna vožnja z avtobusom LPP!

V soboto se je pričel Evropski teden mobilnosti in tudi mi vas vabimo, da do nas vsaj v tednu od 16. do 22. septembra pridete peš, s kolesom, skirojem, rolko, javnim prevozom ali kakim drugim trajnostno naravnanim prevoznim sredstvom. Mestna občina Ljubljana v tem času pripravlja pester program brezplačnih dogodkov in dejavnosti.

Kontakt

Aliki Kalagasidu, vodja odnosov z javnostmi
T: 01 239 22 14
M: 030 315 702
E: press@kinodvor.org

Press izkaznica

Če program Kinodvora redno pokrivate, vas vabimo k pridobitvi press izkaznice . Izpolnjeno prijavnico (prijavnica, MS Word) nam pošljite po pošti. O odobritvi in načinu prevzema vas bomo obvestili po elektronski pošti.

S press izkaznico in osebnim dokumentom lahko novinarji pri blagajni Kinodvora dvignejo eno brezplačno vstopnico za vse naše redne predstave. Izkaznica ne velja za festivale in posebne projekte kot so npr. Film pod zvezdami, Noč grozljivk in Kinosloga. Retrosex.

Dostop do gradiv
Besedila in fotografije iz filmov z našega rednega sporeda in tistih, ki prihajajo, ter fotografije z dogodkov v primerni resoluciji za tisk so zbrane na našem FTPju. Potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ju dobite pri vodji odnosov z javnostmi.
Celostna grafična podoba

Vsi Kinodvorovi logotipi so na voljo v formatih .jpg, .png, ter v krivuljah v formatih .ai, .pdf in .eps. Pred uporabo Kinodvorovih logotipov si oglejte priročnik celostne grafične podobe Kinodvora.
Logotipi Kinodvor (rar, 19,2 MB)
Logotipi Kinobalon (zip, 23,7 MB)
Priročnik CGP (pdf, 730 KB)

Vsi prispevki

Sporočila za medije

sreda, 05. 09. 2018

Dober obisk Potujočega Kinodvora na prizoriščih letnega kina

Z Letnim kinom na Kongresnem trgu, brezplačno prireditvijo, ki smo jo letos v pričakovanju desetletnice mestnega kina podaljšali za dodaten večer, je Kinodvor prejšnji teden zaključil sezono kina na prostem.

sreda, 29. 08. 2018

Program za mlada občinstva v Kinodvoru: evropski projekt Cinemini Europe in novosti s področja filmske vzgoje

Kinodvor letos obeležuje deset let delovanja mestnega kina in toliko časa se pod njegovim okriljem razvija tudi Program za mlada občinstva s filmsko vzgojo, ki nagovarja raznolika mlada občinstva skozi programe Kinobalona, namenjene družinam in vzgojno-izobraževalnim institucijam, ter Kinotripa – programa mladih za mlade. Poleg izjemnih učinkov in rezultatov, ki jih Kinodvorov program dosega v slovenskem in mednarodnem prostoru, doživlja filmska vzgoja razcvet tudi v širšem kontekstu. Izpostavljamo nekaj ključnih novosti.

torek, 28. 08. 2018

Odprtje Letnega kina na Kongresnem trgu 2018

Včeraj smo s slavnostno projekcijo digitaliziranega in restavriranega filma Franceta Štiglica Na svoji zemlji, ki smo jo posvetili Štefki Drolc, nedavno preminuli igralki in častni meščanki Ljubljane, odprli letošnji Letni kino na Kongresnem trgu.