Danes je blagajna odprta od 16:00 do 20:30 (odpre se čez 08:40).
Kinodvor je mestni kino v centru Ljubljane, v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje ter postajališča mestnega potniškega prometa Bavarski dvor. Odprti smo vse dni v tednu.

Nakup vstopnic po spletu

Cenik vstopnic

Program KinodvoraDvoranaMala dvorana
Redna vstopnica (vsak dan 16:30 – 22:30, vikendi in prazniki)5,30 €3,80 €
Vstopnica s popustom*4,50 €2,90 €
Dvorni dan (ponedeljek)3,80 €3,80 €
Vstopnica za člane Kluba Kinodvor3,80 €2,90 €
Vstopnica za projekcije med tednom pred 16:30 in po 22:304,00 €3,80 €

Program KinobalonaDvoranaMala dvorana
Redna vstopnica (vsak dan 16:30 – 22:30, vikendi in prazniki)4,50 €2,90 €
Skupinska vstopnica (od 4 do 9 oseb)4,25 €-
Vstopnica za člane Kluba Kinobalon3,00 €2,50 €
Vstopnica za projekcije med tednom pred 16:30 in po 22:304,00 €2,90 €

Druge vstopniceDvoranaMala dvorana
Doplačilo za 3D projekcijo0,50 €/
Vstopnica za osebe z oviranostmi (za spremljevalca je vstop prost) **2,70 €1,90 €
Posebne projekcije in projekcije Mobilnega kina2,00 € – 10,00 €
Cinemini2,00 €/

Vse cene vključujejo DDV. Cenik velja od 1.1.2017.

* Do popusta so upravičeni otroci do 14. leta, dijaki, študentje, upokojenci in brezposelni. Upokojenci popust uveljavljajo s kartico upokojenca (ZPIZ), otroci z zdravstveno izkaznico, študenti in dijaki s študentsko oziroma dijaško izkaznico z nalepko za tekoče šolsko leto ali indeksom, brezposelni pa z veljavnim potrdilom oz. odločbo Zavoda RS za zaposlovanje, ki izkazuje status brezposelne osebe, in osebnim dokumentom. Popusti ne veljajo v času gostovanja festivalov (Liffe, FDF itd.), za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.) in za posebne projekcije.

** Osebe z oviranostmi popust uveljavljajo z izkaznico Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Popust ne velja v času gostovanja festivalov (Liffe, FDF itd.) in za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.). Prostori so dostopni za osebe z oviranostmi na invalidskih vozičkih in prilagojeni njihovim potrebam (stranišče, Dvorana), razen Male dvorane, kjer je dostop omejen. Spremljevalci imajo prost vstop.

Skupinski popusti

Za Kinodvorove redne projekcije je za večje skupine mogoče rezervirati vstopnice; skupine so upravičene do količinskega popusta.

Klubske ugodnosti

Najzvestejši obiskovalci tako rednega programa kina kot tudi projekcij in dogodkov v sklopu programa za otroke Kinobalon se lahko včlanijo v naša kluba: Klub Kinodvor in Klub Kinobalon. Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša tudi številne druge ugodnosti.

Dostopnost za osebe z oviranostmi

Za gluhe in naglušne
Kinodvorova Dvorana je opremljena z induktivno/slušno zanko. Pred vstopom v dvorano je slušni aparat treba preklopiti na t. i. način T.

Za gibalno ovirane
Do Dvorane je dostop možen z dvigalom (nosilnost dvigala je max. 280 kg), vhod v Kavarno pa je brez stopnic. Ob Dvorani se nahaja tudi prilagojeno stranišče. Za dostop do Male dvorane, ki gibalno oviranim trenutno še ni omogočen, iščemo primerno rešitev.

Del Kolodvorske ulice, ki vodi do Kinodvora je zaprt s potopnim stebričkom. Osebje Kinodvora lahko za vozila omogoči kratkotrajni dostop do kina (na stebričku se nahaja gumb “Kinodvor”), vendar pred kinom vozil ni možno pustiti, ker nimamo dodeljenega parkirnega prostora.

Popusti za osebe z oviranostmi
Osebe z oviranostmi popust pri nakupu vstopnic uveljavljajo z izkaznico Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Popust ne velja v času gostovanja festivalov (Liffe, FDF itd.) in za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.). Spremljevalci imajo prost vstop.

Aktualno

Z BONOM 21 tudi v Kinodvor!

Veseli nas, da boste BON 21 lahko koristili tudi za ogled filmske umetnosti.

Z BONOM 21 tudi v Kinodvor!

Veseli nas, da boste BON 21 lahko koristili tudi za ogled filmske umetnosti.

Kinobonton za varen obisk kina

Za dobro počutje vseh obiskovalcev vas prosimo, da upoštevate sledeča navodila in tako poskrbite za zdravje vas samih, vaših bližnjih in tudi nas. Projekcij se lahko udeležijo le obiskovalci, ki imajo dokazilo o izpolnjevanju enega od PCT pogojev. Predložiti je potrebno tudi veljaven osebni dokument. Vse podrobnosti v prispevku.

Darilo, ki ustvarja filmske spomine!

Čas je za ljubezen na prvi ogled. Svojim najbližjim podarite darilo, ki ustvarja filmske spomine, pošljemo jim ga pa lahko kar mi. Vsa darila najdete tudi v naši Knjigarnici.

Kontakt

Kinodvor
Kolodvorska 13
1000 Ljubljana

Odpiralni čas

Blagajna: se odpira eno uro pred začetkom prve projekcije in zapira ob pričetku zadnje
T: 01 239 22 17
E: blagajna@kinodvor.org

Kavarna
Ponedeljek – petek: 9:00 – 24:00
Sobota: 16:00 – 24:00
Nedelja: 17:00 – 23:00
FREE Wi-Fi
Letni vrt  je odprt od aprila do novembra v odpiralnem času Kavarne.

Kinobonton

Za dobro počutje vseh obiskovalcev vas prosimo, da upoštevate naša navodila za varen obisk kina in tako poskrbite za zdravje vas samih, vaših bližnjih in tudi nas.

Nakup vstopnic

Vstopnice za redne predstave je mogoče kupiti pri blagajni Kinodvora in po spletu. Pri bagajni jih lahko plačate z gotovino, plačilnimi karticami ali darilnimi boni, od julija 2021 pa tudi z BONOM 21.

Po začetku predstave vstopnic za to predstavo ni več mogoče kupiti. Na rednih projekcijah Vam v primeru zamujanja ne moremo zagotoviti, da boste lahko sedeli na izbranem sedežu.

Priporočamo Vam, da si vstopnice zagotovite pravočasno, saj s predstavami začenjamo točno ob uri, ki je navedena na sporedu.

Kako do nas

Javni prevoz
Do Kinodvora se lahko pripeljete z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (načrtovanje potovanje z LPP): najbližji postaji sta Bavarski dvor (številke 2, 6, 7, 8, 9, 11, 13, 14, 18, 19, 20, 25, 27) in Kolodvor (številke 2, 9, 12, 23, 25, 27)

Kolo
Najbližje postaje mestnih koles BicikeLJ so na Trgu OF 12 (nasproti Avtobusne postaje Ljubljana, postaja #9), na Slovenski cesti 55c (Bavarski dvor; postaja #8) in na Miklošičevi cesti 30 (postaja #7).

Avto
Avtomobile lahko parkirate na parkirišču pri železniški postaji ali v parkirni hiši na bližnji Cigaletovi ulici. Obe parkirišči sta plačljivi.