Danes je blagajna odprta od 13:20 do 22:15 (odprto še 03:38, tel: 01 239 22 17).

Vstopnice za vse redne projekcije na našem sporedu lahko kupite pri naši blagajni ali po spletu. Za nakup vstopnic po spletu kliknite tukaj ali pa na našem sporedu poiščite ustrezno projekcijo, na kateri vas klik na košarico vodi do strani, kjer opravite nakup. Po spletu lahko opravite tudi nakup izbranih darilnih bonov. Vračilo kupljenih vstopnic ni mogoče. Zanje ne morete zahtevati izplačila denarja.

Kako do nas: Kinodvor je mestni kino v centru Ljubljane, v neposredni bližini železniške in avtobusne postaje ter postajališč mestnega potniškega prometa Bavarski dvor in Kolodvor. Odprti smo vse dni v tednu.

Cenik vstopnic

Program KinodvoraDvoranaMala dvorana
Redna vstopnica (vsak dan 16:30 – 22:30, vikendi in prazniki)6,30 €4,00 €
Vstopnica s popustom*5,20 €3,20 €
Dvorni dan (ponedeljek)4,00 €4,00 €
Vstopnica za člane Kluba Kinodvor3,80 €2,90 €
Vstopnica za projekcije med tednom pred 16:30 in po 22:304,80 €4,00 €

Program KinobalonaDvoranaMala dvorana
Redna vstopnica (vsak dan 16:30 – 22:30, vikendi in prazniki)5,20 €3,20 €
Skupinska vstopnica (od 4 do 9 oseb)5,00 €-
Dvorni dan (ponedeljek)4,00 €3,20 €
Vstopnica za člane Kluba Kinobalon in člane Kluba Kinodvor3,00 €2,50 €
Vstopnica za projekcije med tednom pred 16:304,80 €3,20 €

Druge vstopniceDvoranaMala dvorana
Kinodvorov šolski program, cene vstopnic3,20 € - 4,80 €
Doplačilo za 3D projekcijo1,00 €/
Vstopnica za osebe z oviranostmi (program Kinodvora in Kinobalona; za spremljevalca je vstop prost) **2,70 €1,90 €
Vstopnica za spletni Kinodvor 6,50 €
Posebne projekcije in projekcije Mobilnega kina2,00 € – 10,00 €
Kino na zahtevo/do 10 oseb: 60 € (48 € za člane Kluba Kinodvor in Kinobalon)
Kino na zahtevo/od 11 do 21 oseb: 120 € (96 € za člane Kluba Kinodvor in Kinobalon)

Vse cene vključujejo DDV. Cenik velja od 17.4.2023.

* Do popusta so upravičeni mlajši od 25 in starejši od 65 let, upokojenci in brezposelni. Popusti se uveljavljajo z osebnim dokumentom, Kartico upokojenca ZPIZa ali veljavnim potrdilom oz. odločbo Zavoda RS za zaposlovanje, ki izkazuje status brezposelne osebe, in osebnim dokumentom. Popusti na vstopnice ne veljajo v času gostovanja festivalov (Liffe, FDF, itd.), za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami, itd.) ter za posebne projekcije.

** Osebe z oviranostmi popust uveljavljajo z izkaznico Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Popust ne velja v času gostovanja festivalov (Liffe, FDF itd.) in za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.). Prostori so dostopni za osebe z oviranostmi na invalidskih vozičkih in prilagojeni njihovim potrebam (stranišče, Dvorana), razen Male dvorane, kjer je dostop omejen. Spremljevalci imajo prost vstop.

Cenik darilnih bonov

Vrsta darilnega bonaCena
Kino vstopnica za redni program Kinodvora6,30 €
Kino vstopnica za program Kinobalon5,20 €
Paket filmskih 5*26,00 €
Darilni bon za Filmska srečanja ob kavi42,00 €
Darilni bon za Klub Kinodvor30,00 €
Darilni bon za Klub Kinobalon15,00 €
Kino na zahtevo60,00 €
Kino na zahtevo za člane Kluba Kinodvor in Kluba Kinobalon48,00 €
Vse cene vključujejo DDV.

Veljavnost darilnih bonov je eno leto od dneva nakupa. Darilni boni ne veljajo za festivale, spletni Kinodvor in druge posebne projekcije.

* Darilni bon je namenjen ogledu petih različnih filmov v rednem programu Kinodvora. Za isti film ni možno koristiti dveh vstopnic.

Skupinski popusti

Za Kinodvorove redne projekcije je za večje skupine mogoče rezervirati vstopnice; skupine so upravičene do količinskega popusta.

Klubske ugodnosti

Najzvestejši obiskovalci tako rednega programa kina kot tudi projekcij in dogodkov v sklopu programa za otroke Kinobalon se lahko včlanijo v naša kluba: Klub Kinodvor in Klub Kinobalon. Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša tudi številne druge ugodnosti.

Dostopnost za osebe z oviranostmi

Za gluhe in naglušne
Kinodvorova Dvorana je opremljena z induktivno/slušno zanko. Pred vstopom v dvorano je slušni aparat treba preklopiti na t. i. način T.

Za gibalno ovirane
Do Dvorane je dostop možen z dvigalom (nosilnost dvigala je max. 280 kg), vhod v Kavarno pa je brez stopnic. Ob Dvorani se nahaja tudi prilagojeno stranišče. Za dostop do Male dvorane, ki gibalno oviranim trenutno še ni omogočen, iščemo primerno rešitev.

Del Kolodvorske ulice, ki vodi do Kinodvora je zaprt s potopnim stebričkom. Osebje Kinodvora lahko za vozila omogoči kratkotrajni dostop do kina (na stebričku se nahaja gumb “Kinodvor”), vendar pred kinom vozil ni možno pustiti, ker nimamo dodeljenega parkirnega prostora.

Na voljo imamo invalidski voziček, ki je spravljen pri Mali dvorani. Za uporabo za dostop do Dvorane se obrnite na osebje blagajne.

Popusti za osebe z oviranostmi
Osebe z oviranostmi popust pri nakupu vstopnic uveljavljajo z izkaznico Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve. Popust ne velja v času gostovanja festivalov (Liffe, FDF itd.) in za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.). Spremljevalci imajo prost vstop.

Aktualno

Podarite kino!

Iščete darilo za vnuke, babice, dedke, taste, snahe, mame, očete, hčere ali sinove? Svojim najbližjim podarite filmsko darilo, pošljemo jim ga pa lahko kar mi. Vsa darila najdete tudi v naši Knjigarnici.

Podarite kino!

Iščete darilo za vnuke, babice, dedke, taste, snahe, mame, očete, hčere ali sinove? Svojim najbližjim podarite filmsko darilo, pošljemo jim ga pa lahko kar mi. Vsa darila najdete tudi v naši Knjigarnici.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Kontakt

Kinodvor
Kolodvorska 13
1000 Ljubljana

Odpiralni čas

Blagajna: se odpira eno uro pred začetkom prve projekcije in zapira ob pričetku zadnje
Nakup vstopnic po spletu
Nakup izbranih darilnih bonov po spletu

T: 01 239 22 17
E: blagajna@kinodvor.org

Kavarna
Ponedeljek – petek: 9:00 – 22:00
Sobota: 09:00 – 22:00
Nedelja: 10:00 – 22:00
FREE Wi-Fi
Letni vrt  je odprt od aprila do novembra v odpiralnem času Kavarne.

Nakup vstopnic

Vstopnice za redne predstave je mogoče kupiti pri blagajni Kinodvora in po spletu. Pri blagajni jih lahko plačate z gotovino, plačilnimi karticami ali darilnimi boni. Tudi darilne bone je možno kupiti po spletu.

Po začetku predstave vstopnic za to predstavo ni več mogoče kupiti. Na rednih projekcijah Vam v primeru zamujanja ne moremo zagotoviti, da boste lahko sedeli na izbranem sedežu.

Priporočamo Vam, da si vstopnice zagotovite pravočasno, saj s predstavami začenjamo točno ob uri, ki je navedena na sporedu.

Vračilo kupljenih vstopnic ni mogoče. Zanje ne morete zahtevati izplačila denarja.

Darilni boni in druga darila

Za ogled filmov lahko v naši Knjigarnici in po spletu kupite različne darilne bone. Ponujamo še vrsto drugih daril, kot so platnena vrečka, filmski tematski zvezki, svinčniki in majice.

Kino na zahtevo

Ponujamo ogled izbranega filma v želenem terminu v Mali dvorani za zaključeno skupino. Vse podrobnosti so zbrane tukaj.

Kako do nas

Javni prevoz
Do Kinodvora se lahko pripeljete z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (načrtovanje poti z LPP): najbližji postaji sta Bavarski dvor (številke 2, 6, 7, 8, 9, 11, 13, 14, 18, 19, 20, 25, 27) in Kolodvor (številke 2, 9, 12, 23, 25, 27)

Kolo
Najbližje postaje mestnih koles BicikeLJ so na Trgu OF 12 (nasproti Avtobusne postaje Ljubljana, postaja #9), na Slovenski cesti 55c (Bavarski dvor; postaja #8) in na Miklošičevi cesti 30 (postaja #7).

Avto
Avtomobile lahko parkirate na parkirišču pri železniški postaji ali v parkirni hiši na bližnji Cigaletovi ulici. Obe parkirišči sta plačljivi.