Danes je blagajna odprta od 15:30 do 19:00 (odpre se čez 11:38).
Najemi
Naši prostori so vaše idealno prizorišče. Izvedba dogodkov v Kinodvoru.

V Kinodvoru lahko v Dvorani, Mali dvorani in Galeriji organizirate svoje dogodke, zakupite filmsko projekcijo ali z opremo Mobilnega kina izvede filmsko projekcijo na vaši lokaciji. Prostori so primerni za poslovna srečanja, novinarske konference, seminarje in za dogodke, ki so tehnično zahtevnejši. Možne so tudi gledališke, plesne in glasbene predstave.

 

Dvorana

Naša največja dvorana s 188 sedeži (115 parter, 73 balkon). V Dvorani lahko organizirate vaš dogodek ali zakupite filmsko projekcijo.

 

Mala dvorana

Manjša dvorana z 21 sedeži. V Mali dvorani lahko organizirate vaš dogodek ali zakupite projekcijo v sklopu programa Kino na zahtevo.

 

Mobilni kino in tehnična oprema

Filmsko projekcijo na prostem ali v prostorih, ki niso opremljeni s kinematografsko opremo, lahko za vas izvedemo z opremo Mobilnega kina in drugo tehnično opremo.

 

Galerija

V Galeriji lahko dogodek organizirate samo, če le ta vključuje izvedbo tudi v drugih prostorih (v Dvorani ali Mali dvorani) in je Galerija tako samo eden od prostorov, kjer se dogodek izvaja.

 

Storitve

Storitve se izvajajo samo v povezavi z izvedbo dogodkov v naših prostorih ali izposojo opreme.

Kulturne organizacije pri izvajanju kulturnih programov plačajo samo nadomestilo v višini dejanskih stroškov, ki so nastali z izvedbo dogodka v posameznih prostorih.

 

 

 

 

Kontakt

Fotografije