Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odprto še 07:44, tel: 01 239 22 17).
Najzvestejši obiskovalci rednega ali programa za otroke Kinobalon se lahko včlanijo v naša kluba: Klub Kinodvor in Klub Kinobalon. Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša tudi številne druge ugodnosti.

Klub Kinodvor

Enoletna članarina: 30 €
Enoletna članarina s popustom*: 20 €
Pravila Kluba Kinodvor

Ugodnosti:

 1. cena klubske vstopnice za redni program Kinodvora znaša le 3,80 € (redna cena je 6,30 €)**;
 2. filme gledajo ceneje tudi na rednem programu Kinobalona: klubska cena vstopnice za redni program Kinobalona znaša le 3 € (redna cena je 5,20 €);
 3. vstopnice po klubskih cenah je mogoče kupiti tudi po spletu;
 4. prejemajo vabila na brezplačne projekcije po izboru Kinodvora;
 5. ob vpisu prejmejo darilo;
 6. pri programu Kino na zahtevo imajo znižano ceno za skupino do 10 oseb 48 € (redna cena je 60 €), za skupino do 21 oseb pa 96 € (redna cena je 120 €);
 7. 10 % popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici***;
 8. vpis v abonma Filmska srečanja ob kavi po znižani ceni 36 € (redna cena je 42 €);
 9. popust pri vpisu v klub Slovenske kinoteke Kinopolis: včlanijo se lahko za 20 € (redna cena je 30 €);
 10. posebna ugodnost za mlade: vabilo na odprtje mednarodnega filmskega festivala Kinotrip – mladi za mlade.

Klubska izkaznica je veljavna ob predložitvi osebnega dokumenta. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, skupaj z izpolnjeno prijavnico.

Klub Kinobalon

Enoletna članarina: 15 €
Pravila Kluba Kinobalon

Ugodnosti:

 1. otroci in mladi do 14. leta, včlanjeni v Klub Kinobalon, gledajo filme v Kinobalonovem programu ceneje. Klubska vstopnica za program Kinobalona znaša 3 € (razen za projekcije v sklopu festivalov);
 2. vstopnice po klubski ceni je mogoče kupiti tudi po spletu;
 3. redno obveščanje o programu Kinobalon;
 4. člani kluba ob vpisu prejmejo darilo;
 5. člani kluba imajo 10% popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici***;
 6. prednostna udeležba na ustvarjalnih delavnicah, kadar je število prijavljenih omejeno;
 7. člani kluba imajo pri programu Kino na zahtevo znižano ceno za skupino do 10 oseb 48 € (redna cena je 60 €), za skupino do 21 oseb pa 96 € (redna cena je 120 €).

Klubska izkaznica je veljavna ob predložitvi osebnega dokumenta. Otroke in mlade v klub včlanijo njihovi starši ali zakoniti zastopniki. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, skupaj z izpolnjeno prijavnico.

* Do popusta so upravičeni mlajši od 25 in starejši od 65 let, upokojenci in brezposelni. Popusti se uveljavljajo z osebnim dokumentom, Kartico upokojenca ZPIZa ali veljavnim potrdilom oz. odločbo Zavoda RS za zaposlovanje, ki izkazuje status brezposelne osebe, in osebnim dokumentom. Popusti na vstopnice ne veljajo v času gostovanja festivalov (Liffe, FDF, itd.), za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami, itd.) ter za posebne projekcije.

** Razen za projekcije v sklopu festivalov (Liffe, FDF itd.), za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.) in za posebne projekcije.

*** Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014). Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se ne seštevajo.

Aktualno

Brezplačna projekcija za člane Kluba Kinodvor: Wil

Za člane Kluba Kinodvor prost vstop na projekcijo filma Wil, ki bo 16. aprila ob 19.00. Brezplačne vstopnice so že na voljo za prevzem pri blagajni Kinodvora.

Brezplačna projekcija za člane Kluba Kinodvor: Wil

Za člane Kluba Kinodvor prost vstop na projekcijo filma Wil, ki bo 16. aprila ob 19.00. Brezplačne vstopnice so že na voljo za prevzem pri blagajni Kinodvora.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Prijava

V oba kluba se lahko včlanite pri blagajni Kinodvora, svojo prijavo pa lahko oddate tudi po spletu:

Prijava v Klub Kinodvor
Prijava v Klub Kinobalon