Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odpre se čez 55 minut).
Najzvestejši obiskovalci rednega ali programa za otroke Kinobalon se lahko včlanijo v naša kluba: Klub Kinodvor in Klub Kinobalon. Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša tudi številne druge ugodnosti.

Klub Kinodvor

Enoletna članarina: 20 €
Enoletna članarina za otroke od 14. leta, dijake, študente, upokojence in brezposelne: 10 €
Pravila Kluba Kinodvor

Ugodnosti:

 1. cena klubske vstopnice za redni program Kinodvora znaša 3,80 € (redna cena je 5,30 €), razen za projekcije v sklopu festivalov (Liffe, FDF itd.), za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.) in za posebne projekcije,
 2. člani kluba gledajo filme ceneje tudi na rednem programu Kinobalona (klubska cena vstopnice za redni program Kinobalona znaša le 3 €, redna cena je 4,50 €),
 3. člani prejemajo vabila na brezplačne projekcije po izboru Kinodvora,
 4. člani ob prvem vpisu prejmejo darilo,
 5. člani imajo 10-odstotni popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici. Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014). Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se med seboj ne seštevajo,
 6. člani Kluba Kinodvor imajo popust pri vpisu v klub Slovenske kinoteke Kinopolis: včlanijo se lahko za 20 € (redna cena je 30 €),
 7. posebna ugodnost za dijake: vabilo na odprtje mednarodnega filmskega festivala Kinotrip – mladi za mlade,
 8. člani kluba imajo pri programu Kino na zahtevo znižano ceno za skupino do 10 oseb 40 € (redna cena je 50 €), za skupino do 21 oseb pa 80 € (redna cena je 100 €).

Klubska izkaznica je veljavna ob predložitvi osebnega dokumenta. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, skupaj z izpolnjeno prijavnico.

Klub Kinobalon

Enoletna članarina: 10 €
Pravila Kluba Kinobalon

Ugodnosti:

 1. klubska vstopnica za redni program Kinobalona znaša 3 € (redna cena 4,50 €), razen za projekcije v sklopu festivala Liffe,
 2. prednostna udeležba na ustvarjalnih delavnicah, kadar je število prijavljenih omejeno,
 3. darilo ob prvem vpisu,
 4. 10-odstotni popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici. Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014). Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 5. člani kluba imajo pri programu Kino na zahtevo znižano ceno za skupino do 10 oseb 40 € (redna cena je 50 €), za skupino do 21 oseb pa 80 € (redna cena je 100 €).

Klubska izkaznica je veljavna ob predložitvi osebnega dokumenta. Otroke in mlade v klub včlanijo njihovi starši ali zakoniti zastopniki. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, skupaj z izpolnjeno prijavnico.

Aktualno

Februarska brezplačna projekcija za člane Kluba Kinodvor: Nemir

Za člane Kluba Kinodvor prost vstop na projekcijo filma Nemir, ki bo 28. februarja ob 17.00 uri. Brezplačne vstopnice so že na voljo za prevzem pri blagajni Kinodvora.

Februarska brezplačna projekcija za člane Kluba Kinodvor: Nemir

Za člane Kluba Kinodvor prost vstop na projekcijo filma Nemir, ki bo 28. februarja ob 17.00 uri. Brezplačne vstopnice so že na voljo za prevzem pri blagajni Kinodvora.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Prijava

V oba kluba se lahko včlanite pri blagajni Kinodvora, svojo prijavo pa lahko oddate tudi prek spleta:

Prijava v Klub Kinodvor
Prijava v Klub Kinobalon