Danes je blagajna odprta od 17:45 do 21:30 (odpre se čez 10:55).
Najzvestejši obiskovalci rednega ali programa za otroke Kinobalon se lahko včlanijo v naša kluba: Klub Kinodvor in Klub Kinobalon. Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša tudi številne druge ugodnosti.

Klub Kinodvor

Enoletna članarina: 20 €
Enoletna članarina za otroke od 14. leta, dijake, študente, upokojence in brezposelne: 10 €
Pravila kluba Kinodvor

Ugodnosti:

 1. Člani kluba gledajo filme ceneje: klubska cena vstopnice za redni program Kinodvora znaša le 3,80 € (redna cena je 5,30 €), razen za projekcije v sklopu festivalov (Liffe, FDF itd.), za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.) in za posebne projekcije.
 2. Člani kluba gledajo filme ceneje tudi na rednem programu Kinobalona (klubska cena vstopnice za redni program Kinobalona znaša le 3,00 EUR, redna cena je 4,50 EUR).
 3. Člani kluba imajo možnost rezervacij za vse projekcije, razen projekcij v sklopu festivalov (Liffe, FDF itd.), projekcij Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.) in nekaterih posebnih projekcij.
 4. Člani kluba enkrat mesečno prejmejo vabilo na brezplačen ogled ene projekcije po izboru Kinodvora.
 5. Člani kluba ob prvem vpisu prejmejo darilo.
 6. Člani kluba imajo 10% popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici. Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014).  Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se med seboj ne seštevajo.
 7. Člani kluba lahko kupijo abonma Filmska srečanja ob kavi po znižani ceni 30,00 EUR (redna cena je 35,00 EUR).
 8. Člani Kluba Kinodvor imajo popust pri vpisu v klub Slovenske kinoteke Kinopolis: včlanijo se lahko za 18,00 € (redna cena je 25,00 €).
 9. Posebna ugodnost za dijake: Vabilo na odprtje mednarodnega filmskega festivala Kinotrip – mladi za mlade.
 10. Člani kluba imajo pri programu Film na zahtevo znižano ceno 40,00 EUR (redna cena je 50,00 EUR).

Klubska izkaznica je veljavna ob predložitvi osebnega dokumenta. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, skupaj z izpolnjeno prijavnico.

Klub Kinobalon

Enoletna članarina: 10 €
Pravila Kluba Kinobalon (pdf, 107 KB)

Ugodnosti:

 1. Otroci in mladi do 14. leta včlanjeni v klub Kinobalon gledajo filme v Kinobalonovem programu ceneje, razen za projekcije v sklopu festivala Liffe. Klubska vstopnica za program Kinobalona znaša 3,00 €, redna cena vstopnice je 4,50 €.
 2. Člani kluba imajo možnost rezervacij za vse projekcije, razen projekcij v sklopu festivala Liffe.
 3. Člani kluba imajo prednostno udeležbo na ustvarjalnih delavnicah, kadar je število prijavljenih omejeno.
 4. Člani kluba ob vpisu prejmejo darilo.
 5. Člani kluba imajo 10% popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici. Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014). Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Klubska izkaznica je veljavna ob predložitvi osebnega dokumenta. Otroke in mlade v klub včlanijo njihovi starši ali zakoniti zastopniki. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, skupaj z izpolnjeno prijavnico.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Prijava

V oba kluba se lahko včlanite pri blagajni Kinodvora, svojo prijavo pa lahko oddate tudi prek spleta:

Prijava v Klub Kinodvor
Prijava v Klub Kinobalon

Znižana filmska literatura

V Knjigarnici smo izbrani filmski literaturi, ki jo v branje priporočamo filmofilom, pa tudi vsem, ki jih zanima film, znižali cene. Poglejte si seznam knjig, ki so na voljo.