Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:30 (za danes zaprto).
Kinosloga. Retrosex.
2. februar 2018: Cvet deklet v bivši Slogi!

V noči erotičnega filma Kinosloga. Retrosex. se poklanjamo zgodovini nekoč erotičnega in še danes legendarnega Kina Sloga ter posebnemu poglavju filmske dediščine, kinematografski erotiki v vsej raznolikosti njenih filmskih govoric.

Kinosloga. Retrosex. se bo tokrat odvila v znamenju komičnega genija treh velikih auteurjev ter v družbi najbolj žlahtnega cveta deklet – njihovih drznih, srčnih in strastnih protagonistk. Kar brbotalo bo od življenjske radosti in razposajenosti, živopisanih barv in živahnih napevov. Kot vselej na čudovitih in dragocenih arhivskih filmskih kopijah!

Vrnite se z nami v legendarni erotični Kino Sloga za Valentinovo predigro 2. februarja, se nasmejte do solz in zapredite grrrl power!

Aftersex Radia Študent

Da se bo grrrl power pretakal tudi zunaj kinodvorane … bo za vas predla DJ Kaktus Kaktus!

Vstopnice

Cena vstopnice za ogled posamične predstave: 5,30 € (4,50 € za člane Kluba Kinodvor, starejše od 60 let, dijake, študente in brezposelne).

»Hardcore fan« paket za ogled vseh treh predstav: 12 €.

Na voljo samo 69 paketov!

Vstopnice in paketi že v prodaji!

Opozorilo

Za osebe, mlajše od 15 let, je ogled filmov prepovedan. Ogled projekcije ob 23:45 odsvetujemo tudi osebam, mlajšim od 18 let.

Kinosloga. Retrosex. Koledar 2018

Kinodvorova Kavarna in Društvo vročih natakarjev v pričakovanju nocojšnjega cveta deklet ponosno predstavljata Kinosloga. Retrosex. Koledar 2018.

sreda, 07. 02. 2018

Aftersex letošnjega Retrosexa

Aftersex letošnje edicije Valentinove predigre v bivši Slogu je potekal na treh različnih prizoriščih.

Fotografije