Danes je blagajna odprta od 10:00 do 19:00 (odpre se čez 06:35).
Cinemini v Prvič v kino

Cinemini v Prvič v kino

Prvič v kino v novi sezoni začenjamo z različnimi igrivimi programi kratkih filmov: od drobnih zgodbic iz časov naših babic in dedkov do zanimivih del sodobnih umetnikov. Od 18. septembra do 9. oktobra 2021.

Projekcije bodo potekale z vodenim pogovorom v Dvorani; program bo trajal 45 minut.

18. septembra in 2. oktobra ob 10:00
Zasukaj in obrni
program kratkih filmov iz projekta Cinemini Europe, 28 minut, 3+
Letimo, plešemo, se kotalimo. Skačemo s ptičjimi klici in se lovimo za rep.

25. septembra in 9. oktobra ob 10:00
Igramo se
program kratkih filmov iz projekta Cinemini Europe, 29 minut, 3+
Igramo se na trgu, igramo se z mucko, igramo se z gumbi, igramo se akrobacije! Pride se igrat še ti, nam se že mudi!

 

 

Cinemini: Kdo trka? Cinemini: Kdo trka?

razno

Ušesa, dobrodošla v kinu! Nikar jih ne pozabite. Kako so videti filmi, če pokrijemo ušesa? In kako so slišati, če zapremo oči? Tok, tok – kdo trka? Zvok, okrogel kot gumb.

Cinemini: Abrakadabra Cinemini: Abrakadabra

razno

Film je čarovnija: želje premagajo resničnost, svet se vrti v nasprotno smer, nemogoče je mogoče, gumbi pa oživijo in se odpravijo na sprehod. Čaraj z nami še ti.

Cinemini: Čičke račke Cinemini: Čičke račke

razno

Črte, pike, packe oživijo in se nagajivo sprehajajo po kalejdoskopu filmskih oblik, glasbe in občutij. Brž v roke barvice, tuše, krede in škarje – ustvarjajmo čačkarije še sami.

Cinemini: Letimo, letimo Cinemini: Letimo, letimo

razno

Pojdimo med oblake. Kaj če bi bila mama letalo? In kaj če bi na našem vrtu pristal mali vesoljček? S papirnatimi zmaji letimo v Jordanijo in se za konec spustimo še pod morsko gladino, ki je kar v naši dnevni sobi.

Cinemini: Časovni stroj Cinemini: Časovni stroj

razno

Kino je čarobni časovni stroj – hitro skočimo nanj. Vlak nas odpelje v čas rojstva kina in nas odloži na vlaku. Radovedno opazujemo igro deklice in njene mucke. Spoprijateljimo se z vesoljčkom in odletimo med oblake. Pridi se igrat še ti, nam se že mudi.

Cinemini: Zasukaj in obrni Cinemini: Zasukaj in obrni

razno

Letimo, plešemo, se kotalimo. Skačemo s ptičjimi klici in se lovimo za rep. Zasukaj in obrni se z nami še ti! Program kratkih filmov s projekta Cinemini Europe.

Cinemini: Igramo se Cinemini: Igramo se

razno

Igramo se na trgu, igramo se z mucko, igramo se z gumbi, igramo se akrobacije! Pridi se igrat še ti, nam se že mudi! Program kratkih filmov s projekta Cinemini Europe.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.