Danes je blagajna odprta od 15:00 do 19:00 (odpre se čez 10:12).

Kino bonton za varen obisk kina

Kinodvor je odprt! Za dobro počutje vseh obiskovalcev vas prosimo, da upoštevate sledeča navodila in tako poskrbite za zdravje vas samih, vaših bližnjih in tudi nas.

Film in filmska vzgoja: seznam priporočene literature

Priporočamo branje del o osnovah filmskega mišljenja in o filmski vzgoji.

Kinobalonovi pogovori na portalu Youtube

Vabljeni k ogledu pogovorov s filmskimi gosti v našem kinu. Ogledate pa si lahko tudi različne animirane filme, ki so jih ustvarili otroci in mladi na Kinobalonovih delavnicah.

Odpiramo 1. junija!

Obiskovalce z velikim veseljem obveščamo, da Kinodvor ponovno odpira svoja vrata. Spored za obdobje od 1. do 10. junija bomo objavili v torek, 26. maja.

četrtek, 26. 03. 2020

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Kakovostni filmi za otroke in mlade na spletu

Za vas smo pripravili seznam brezplačno dostopnih kakovostnih filmov za različne starostne skupine, ki so se predvajali tudi na našem programu. Za prosti čas in šolanje na domu, z dodatnimi gradivi!

Knjižna zbirka Kinobalon

Knjižice, ki otrokom približajo vsebine filmov in njihov nastanek. Ob igri in branju bodo filmski junaki postali otrokovi prijatelji.

POMEMBNO OBVESTILO

V Kinodvoru do nadaljnjega ni projekcij in dogodkov zaradi razglašene epidemije.

petek, 28. 02. 2020

Naprej: v izbranih terminih Kinobalona

Nova fantazijska dogodivščina studia Pixar/Disney, ki nas spomni, da je čarobnost vsepovsod in v vsakem od nas. Vstopnice so že v prodaji.

četrtek, 13. 02. 2020

Iz kina k zebri, progasti prebivalki afriških savan

Dogodivščina z zebrami je zaradi trenutne situacije ODPOVEDANA.