Spored
Dnevni spored
Iskanje po dnevu Tedenski spored Mesečni spored
Sreda, 24. avgust
10:00 Dvorana
Olivier Ringer, Belgija, 2015, DCP, 83 min, 7+, v francoščini s slovenskimi podnapisi

počitniški program vsako sredo ob 10:00

Napeta dogodivščina pogumnih prijateljic in njune račke, ki jo morata za vsako ceno rešiti pred kruto usodo in ji pomagati pri prilagajanju na življenje z novo račjo družino.

Več...
19:15 Dvorana
Małgorzata Szumowska, Poljska, 2015, DCP, 92 min

Poljska režiserka v tragikomični psihološki drami preplete usode treh posameznikov – mrliškega oglednika, njegove bulimične hčerke in njene terapevtke – ter tri raznolike poglede na vprašanja telesa in duha. Srebrni medved za najboljšo režijo na lanskem Berlinalu.

Več...
20:15 Mala dvorana
Amy J. Berg, ZDA, 2015, DCP, 107 min

Ganljiv, poglobljen portret "prve dame rock'n'rolla", glasbene ikone, ki je na odru izpela lastno bolečino in s svojo nekonvencionalno držo tlakovala pot sodobnim glasbenim upornicam.

Več...
21:00 Dvorana
James Schamus, ZDA, 2016, DCP, 110 min

Ganljiva in napeta drama Ogorčenje je režijski prvenec enega najpomembnejših neodvisnih producentov sodobne ameriške kinematografije Jamesa Schamusa (Gora Brokeback, Sreča), posnet po istoimenskem romanu slovitega ameriškega pisatelja Philipa Rotha.

Več...
21:00 Kongresni trg

Letni kino na Kongresnem trgu / Roald Dahl 100!

Wes Anderson, ZDA, 2009, 87 min

Prvič na velikem platnu v Sloveniji! Vstop je prost!

Čudoviti lisjak je edinstvena animirana priredba brezčasne literarne klasike Roalda Dahla v režiji Wesa Andersona, enega najvplivnejših in najizvirnejših ameriških filmskih ustvarjalcev svoje generacije.

Več...