Muhe pozimi, želve v poletju in druge avanture

Muhe pozimi, želve v poletju in druge avanture

Filme si lahko ogledate na rednem sporedu prvega in drugega programa TV Slovenija.

Izpostavljamo: 11. in 12. aprila si na prvem in drugem programu TV Slovenija lahko ogledate otroške in mladinske filme, ki smo jih predvajali tudi v Kinobalonovem in rednem programu Kinodvora. Filmi so nekaj dni po prvem predvajanju dostopni tudi v arhivu spletnega portala MMC.

Ob določenih naslovih so vam na voljo tudi Kinobalonova gradiva za učitelje in starše.

Nika 11+

Na programu TV Slovenija 2 11. aprila ob 16:05.
Več o filmu >>

Zimske muhe 13+

Na programu TV Slovenija 1 11. aprila ob 22:55.
Več o filmu >>

Pojdi z mano 9+

Na programu TV Slovenija 2 12. aprila ob 12:20.
Dodatna gradiva: pedagoško gradivo
Več o filmu >>

Rdeča želva 13+

Na programu TV Slovenija 1 12. aprila ob 15:35.
Dodatna gradiva: knjižica Animirani filmposnetek pogovora z animatorko Špelo Čadež in programskim selektorjem Animateke Igorjem Prasslom.
Več o filmu >>

Nika Nika

Slobodan Maksimović

Pojdi z mano Pojdi z mano

Igor Šterk

Topla in napeta zgodba o odraščanju, ljubezni, prijateljstvu in junaštvu, ki nam izvirno postavlja vprašanje, kaj se zgodi, ko v današnjem svetu odpove tehnologija. 

Zimske muhe Všechno bude

Olmo Omerzu

Film ceste o fantovskem prijateljstvu in neustavljivi mladostniški želji, da bi nekaj doživel, pa čeprav ne veš natančno, kaj. Na Češkem živeči slovenski režiser Olmo Omerzu (Družinski film) je za svoj tretji celovečerec prejel nagrado za najboljšo režijo v Karlovih Varih.

Rdeča želva La Tortue rouge

Michaël Dudok de Wit

Presunljiva, poetična animirana alegorija o večnem kroženju življenja, človekovi povezanosti z naravo ter globokih vezeh družine in ljubezni v de Witovem edinstvenem minimalističnem slogu in produkciji slovitega japonskega studia Ghibli.

Kakovostni filmi za otroke in mlade na spletu

Za vas smo pripravili seznam brezplačno dostopnih kakovostnih filmov za različne starostne skupine, ki so se predvajali tudi na našem programu. Za prosti čas in šolanje na domu, z dodatnimi gradivi!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.