Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odprto še 09:54, tel: 01 239 22 17).
Kinobalon na obisku v Pediatrični kliniki

Kinobalon na obisku v Pediatrični kliniki

15. decembra bomo otrokom in mladim, ki se zdravijo v ljubljanski Pediatrični kliniki, skupaj s partnerji podarili prav poseben filmski dan.

V sodelovanju z Zavarovalnico Triglav, pokroviteljem Kinodvora, bomo otrokom in mladim, ki se zdravijo v ljubljanski Pediatrični kliniki, predvajali film Kapa – prvi slovenski božični celovečerni film režiserja Slobodana Maksimovića, ki zgodbo o dečku, ki nima nič, in deklici, ki ima vse, preplete z močno vero v čudeže in jo poveže v topel, humoren in mestoma tudi napet film.

Poleg ogleda filma na televizijskih ekranih bolnišničnih sob bomo otrokom in mladim podarili tudi filmska darila, prek videa pa jih bodo pozdravili ekipa filma Kapa in Kuža Pazi.

Partnerja dogodka sta tudi distribucijska hiša FIVIA – Vojnik in producent filma Senca Studio.


Sodelovanje s Pediatrično kliniko – UKC Ljubljana poteka v okviru mednarodnega projekta Film v bolnici, ki ga sofinancira program Ustvarjalna Evropa – MEDIA. Več o projektu tukaj »

Film v bolnici

Mednarodna spletna platforma, ki prinaša filmski svet otrokom in mladim v bolnicah.

Kapa Kapa

Slobodan Maksimović

Prvi slovenski božični celovečerni film režiserja Slobodana Maksimovića zgodbo o dečku, ki nima nič, in deklici, ki ima vse, preplete z močno vero v čudeže in jo poveže v topel, humoren in mestoma tudi napet film.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.