Danes je blagajna odprta od 16:00 do 20:00 (odpre se čez 41 minut).
Kinobalon je tudi letos pripeljal filme v Pediatrično kliniko

Kinobalon je tudi letos pripeljal filme v Pediatrično kliniko

Kinobalon je priletel k otrokom, ki se zdravijo v Pediatrični kliniki, v četrtek, 17. decembra. Skupaj z dvema filmoma jim je tokrat na daljavo prenesel video pozdrav Kuža Pazija in Dedka Mraza.

V neizmerno veselje nam je, da smo tudi letos lahko otrokom in njihovim družinam v bolnišnici podarili ogled dveh filmov. Letos so si lahko ogledali animirani film Neverjetna zgodba o velikanski hruški in nabrito mladinsko komedijo Sune in Sune.

Kuža Pazi tokrat otrok ni mogel obiskati. Jih je pa zato skupaj z Dedkom Mrazom pozdravil preko prazničnega video pozdrava in jim filmska darila poslal preko svojih pomočnikov.

Kino otrokom v Pediatrični kliniki podarjajo Zavarovalnica Triglav, pokrovitelj Kinodvora, in Kinodvor. Za sodelovanje se zahvaljujemo distributerju filmov Demiurg.

Film v bolnici

Mednarodna spletna platforma, ki prinaša filmski svet otrokom in mladim v bolnicah.

sreda, 16. 12. 2020

Kinodvor je partner mednarodnega projekta Film v bolnici

Z letošnjim decembrom pričenjamo sodelovanje v mednarodnem projektu Film v bolnici, ki je za svoje nadaljevanje prejel podporo programa Ustvarjalna Evropa – MEDIA. Namen projekta je otrokom in mladim, ki se zdravijo v bolnišnicah, omogočiti dostop do kakovostnih filmskih in filmsko-vzgojnih vsebin preko vzpostavitve novih spletnih platform.

Neverjetna zgodba o velikanski hruški Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam, Amalie Næsby Fick

Napeta in duhovita animirana dogodivščina, ki slavi otroško domišljijo in anarhijo.

Sune in Sune Sune vs. Sune

Jon Holmberg

Družinska komedija na simpatičen in humoren način spregovori o temah, ki tarejo otroke v drugi triadi osnovne šole … in njihove starše!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.