Danes je blagajna odprta od 15:10 do 19:00 (odpre se čez 03:01).
Kinobalon na obisku v Pediatrični kliniki

Kinobalon na obisku v Pediatrični kliniki

19. decembra smo otrokom in mladim, ki se zdravijo v ljubljanski Pediatrični kliniki in Rehabilitacijskem inštitutu Soča, skupaj s partnerji podarili praznični filmski dan.

S podporo Zavarovalnice Triglav, pokroviteljem Kinodvora, si je 160 otrok in mladih v svojih bolnišničnih sobah ogledalo lutkovni animirani film Toni, Staša in čarobna luč – pripoved o prijateljstvu in domišljiji, o svetlobi in temi ter o tem, kako je biti drugačen. Film se sicer prav zdaj predvaja v kinematografih po Sloveniji. Na ta dan je otroke in mlade v bolnišnici obiskal tudi Kuža Pazi in jim razdelil filmska darila.

Partner dogodka je tudi distributer film Demiurg.


Sodelovanje s Pediatrično kliniko – UKC Ljubljana in Rehabilitacijskim inštitutom Soča poteka v okviru mednarodnega projekta Film v bolnici, ki ga sofinancira program Ustvarjalna Evropa – MEDIA. Projekt s pomočjo istoimenske spletne platforme brezplačno prinaša otrokom in mladim v bolnicah filmski svet prav vsak dan v letu. Več o projektu tukaj »

Fotografije

Film v bolnici

Mednarodna spletna platforma, ki prinaša filmski svet otrokom in mladim v bolnicah.

Toni, Staša in čarobna luč Tonda, Slávka a kouzelné světlo

Filip Pošivač

Lutkovni animirani film o prijateljstvu in domišljiji, o svetlobi in temi ter o tem, kako je biti drugačen. Predbožična pripoved za vso družino.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.