Danes je blagajna odprta od 15:45 do 21:30 (odpre se čez 12:50).
Gremo na Kinodvorišče: od 17. junija do 11. julija

Gremo na Kinodvorišče: od 17. junija do 11. julija

V Kinodvoru bomo tudi letos filme prikazovali pod zvezdnim nebom. Ob lepem poletnem vremenu se tako Kinodvorova večerna projekcija preseli na Kinodvorišče, v sosednji atrij Slovenskih železnic. Vhod v atrij je skozi Dvorano Kinodvora.

Prva projekcija bo na Kinodvorišču potekala to sredo, 17. junija ob 21.30, ko si bomo v prisotnosti režiserja Siniše Gačića ogledali slovenski dokumentarni film Hči Camorre. Film prihaja na naš redni spored takoj po zaključku 22. Festivala dokumentarnega filma.

S filmi bomo na Kinodvorišču na večernih projekcijah vse do 11. julija. Na ogled bodo še naslednji novi filmi: Lara (režija Jan Ole Gerster; od 18. junija), nemški film, posnet po scenariju slovenskega scenarista in režiserja Blaža Kutina; Sinonimi (režija Nadav Lapid; od 25. junija), ki smo si jih lahko ogledali na zadnjem Liffu in so bili nagrajeni z berlinskim zlatim medvedom; Konje krast (režija Hans Petter Moland; od 2. julija), vizualno razkošna ekranizacija istoimenske uspešnice norveškega pisatelja Pera Pettersona; ter Ema (od 6. julija), kjer režiser Pablo Larraín prvič obrne pogled v mlado generacijo današnjega Čila in ustvari nepozaben portret plesalke reggaetona, ki se želi svobodno gibati skozi svet.

S programom na Kinodvorišču bomo znova nadaljevali v avgustu.

Projekcije se vsakič začnejo ob 21.30, ob nedeljah projekcij na Kinodvorišču ni. V primeru dežja ali prehladnega vremena je projekcija ob isti uri v Dvorani Kinodvora. Na Kinodvorišču ni sedežnega reda, v primeru prestavitve v Dvorano pa je treba upoštevati sedežni red, zabeležen na vstopnici. Vstopnice za Kinodvorišče si lahko zagotovite pri blagajni Kinodvora, s pijačo se opremite v Kavarni.

Za varen obisk kina in dobro počutje vseh obiskovalce prosimo, da upoštevajo razmeram prilagojen Kinodvoriščni bonton.

Partner Kinodvorišča so Slovenske železnice. 

Sporočilo za javnost (pdf)

Kinodvoriščni bonton

Za dobro počutje vseh obiskovalcev vas prosimo, da upoštevate sledeča navodila in priporočila.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.