Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:00 (odprto še 38 minut, tel: 01 239 22 17).
Živalske pustolovščine

Živalske pustolovščine

Iz goščav južnoameriške džungle, preko skrivnostnih tihooceanskih otokov do nenavadnih, puščavskih gozdov in samotnih dreves: na spletni strani Baza slovenskih filmov si lahko ogledate kratke animirane filme, polne pravega pustolovskega duha, ki nas z očmi enega največjih raziskovalcev, Charlesa Darwina, kot tudi z veliko mero navihane domišljije peljejo v eksotičen živalski svet.

Na spletni strani Baza slovenskih filmov si lahko med 11. in 17. majem ogledate navihane, poučno-prisrčne in pravzaprav junaško-pustolovske kratke animirane filme iz živalskega sveta:

Podlasica4+

Ogled na spletni strani Baza slovenskih filmov.
Dodatna gradiva:  knjižica Animirani film
Več o filmu >>

 

Potovanje na ladji Beagle – Pasavec6+

Ogled na spletni strani Baza slovenskih filmov.
Dodatna gradiva:   knjižica Animirani film
Več o filmu >>

 

Potovanje na ladji Beagle – Ljubezen galapaške želve6+

Ogled na spletni strani Baza slovenskih filmov.
Dodatna gradiva:   knjižica Animirani film
Več o filmu >>

Kakovostni filmi za otroke in mlade na spletu

Za vas smo pripravili seznam brezplačno dostopnih kakovostnih filmov za različne starostne skupine, ki so se predvajali tudi na našem programu. Za prosti čas in šolanje na domu, z dodatnimi gradivi!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Medena dežela Medena zemja

Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov

torek, 11. 08. 2020 / 18:30 / Dvorana

Film, v katerem odročna makedonska vasica postane mikrokozmos sodobnega sveta, je portret krhkega ravnovesja med človekom in naravo, pogled v hitro izginjajoči način življenja ter poklon trdoživosti, življenjski energiji in optimizmu neke ženske.

Zadnjič

Zlata rokavica Der goldene Handschuh

Fatih Akin

torek, 11. 08. 2020 / 21:00 / Dvorana

Fatih Akin (Z glavo skozi zid, Kuhinja z dušo, Obupana) ustvari srh zbujajoči portret zloglasnega serijskega morilca Fritza Honke, ki je v sedemdesetih letih sejal grozo in strah po hamburški rdeči četrti.

Veliki diktator The Great Dictator

Charles Chaplin

torek, 11. 08. 2020 / 21:00 / Kongresni trg

Film, v katerem Charlie odigra dvojno vlogo dobrodušnega židovskega brivca in krutega diktatorja Hynkla, je drzna zmes politične satire, humanizma in slapstick humorja.