Danes je blagajna odprta od 10:00 do 20:30 (odprto še 06:31, tel: 01 239 22 17).
Živalske pustolovščine

Živalske pustolovščine

Iz goščav južnoameriške džungle, preko skrivnostnih tihooceanskih otokov do nenavadnih, puščavskih gozdov in samotnih dreves: na spletni strani Baza slovenskih filmov si lahko ogledate kratke animirane filme, polne pravega pustolovskega duha, ki nas z očmi enega največjih raziskovalcev, Charlesa Darwina, kot tudi z veliko mero navihane domišljije peljejo v eksotičen živalski svet.

Na spletni strani Baza slovenskih filmov si lahko med 11. in 17. majem ogledate navihane, poučno-prisrčne in pravzaprav junaško-pustolovske kratke animirane filme iz živalskega sveta:

Podlasica4+

Ogled na spletni strani Baza slovenskih filmov.
Dodatna gradiva:  knjižica Animirani film
Več o filmu >>

 

Potovanje na ladji Beagle – Pasavec6+

Ogled na spletni strani Baza slovenskih filmov.
Dodatna gradiva:   knjižica Animirani film
Več o filmu >>

 

Potovanje na ladji Beagle – Ljubezen galapaške želve6+

Ogled na spletni strani Baza slovenskih filmov.
Dodatna gradiva:   knjižica Animirani film
Več o filmu >>

Kakovostni filmi za otroke in mlade na spletu

Za vas smo pripravili seznam brezplačno dostopnih kakovostnih filmov za različne starostne skupine, ki so se predvajali tudi na našem programu. Za prosti čas in šolanje na domu, z dodatnimi gradivi!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Jadralke Maiden

Alex Holmes

ponedeljek, 01. 06. 2020 / 17:30 / Dvorana

Navdihujoč dokumentarec o Tracy Edwards, ki je drzno skočila v moški zelnik in postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.

To morajo biti nebesa It Must Be Heaven

Elia Suleiman

torek, 02. 06. 2020 / 17:00 / Dvorana

Komedija zmešnjav, v kateri režiser potuje iz Palestine v Pariz in New York – a kamorkoli gre, povsod najde svojo domovino. Elia Suleiman (Božje posredovanje) je film opisal kot »burlesko, ki se napaja v svetu absurda«.

Parazit Gisaengchung

Bong Joon-ho

torek, 02. 06. 2020 / 20:00 / Dvorana

Film, ki ga režiser označuje za »komedijo brez klovnov, tragedijo brez negativcev«, je čudovito nepredvidljiva družinska tragikomedija o neizogibnem konfliktu med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Dobitnik zlate palme v Cannesu in štirih oskarjev, vključno za najboljši film.