Danes je blagajna odprta od 14:00 do 21:00 (odpre se čez 07:13).

Podlasica Podlasica

Timon Leder / Slovenija / 2017 / 12 min / brez dialogov / 4+

režija Timon Leder, scenarij Kaja BalogTimon Leder, glasba Mateja Starič, animacija Zarja MenartLea VučkoTimon Leder, montaža Lizete MurovskaTimon Leder, zvok Mateja Starič, producent Jure Vizjak

distribucija Invida

Uradna stran

Lačna Podlasica tava po pusti deželi. Zanese jo do poslednjega živega drevesa, ki ga pri življenju ohranja jata posmehljivih ptičev. Drevo je nestabilno in ptiči ga neprestano ohranjajo v ravnotežju. Podlasica se trudi splezati na zibajoče se drevo in na srečo jate to terja veliko trme in neuspelih poskusov.

Živalske pustolovščine

Iz goščav južnoameriške džungle, preko skrivnostnih tihooceanskih otokov do nenavadnih, puščavskih gozdov in samotnih dreves: na spletni strani Baza slovenskih filmov si lahko ogledate kratke animirane filme, polne pravega pustolovskega duha, ki nas z očmi enega največjih raziskovalcev, Charlesa Darwina, kot tudi z veliko mero navihane domišljije peljejo v eksotičen živalski svet.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.