Danes je blagajna odprta od 14:20 do 20:00 (za danes zaprto).
Kakovostni filmi za otroke in mlade

Kakovostni filmi za otroke in mlade

Kako najti kakovostne filme za različne starostne skupine otrok in mladih? Za vrtce, osnovne in srednje šole, za prosti čas in za šolanje na domu, z dodatnimi gradivi!

Razmišljate, kateri film izbrati za vaše učence, dijake, študente ali najmlajše otroke v vrtcu? S čim si lahko pomagate?

Spletni šolski katalog: seznam filmov, ki so na voljo za ogled v kinu. Filme lahko filtrirate po starostnih skupinah; ob vsakem naslovu so navedena tudi dodatna gradiva.

Šolski katalog (tiskani): novi priporočeni filmi za izobraževalne ustanove. Katalog izide vsako leto pred začetkom šolskega leta (konec avgusta). Če želite prejeti tiskani izvod nam pišite na solski@kinodvor.org.

Seznam priporočenih DVDjev za šolske knjižnice: DVDji, ki so na voljo v Kinodvorovi knjigarnici in so primerni za različne starostne skupine. Novosti sproti dopolnjujemo.

Kinobalon priporoča: širši seznam vseh priporočenih DVDjev za otroke in tudi mladostnike, ki so izšli od leta 2010 (vendar ni nujno, da so vsi še na voljo za prodajo, najdete pa jih v knjižnicah)

Kinobalon: novi filmi za otroke v rednem sporedu Kinodvora

Kinotrip: novi filmi za mladostnike v rednem sporedu Kinodvora & festival Kinotrip, ki ga za mlade pripravljajo mladi

Kinodvorov šolski program: program za vrtce, osnovne šole, srednje šole in fakultete v Kinodvoru (v kinu in na spletu)

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.