Danes je blagajna odprta od 17:40 do 21:00 (odpre se čez 45 minut).
Kinobalon na spletnem Kinodvoru: od 27. marca do 3. aprila

Kinobalon na spletnem Kinodvoru: od 27. marca do 3. aprila

Navihane šolske dogodivščine z nenavadnimi učitelji s še bolj nenavadnimi imeni in nežna zgodba o vnučki in njeni babici. Kinobalon na spletni Kinodvor prinaša filme Tamare Bos, scenaristke in producentke filmskih uspešnic za otroke in mlade: Navihani Bram, Učitelj Žaba, Salon pri Romy.

Salon pri Romy (9+)

Mischa Kamp, 2019

Odkritosrčna zgodba o deklici Romy in njeni babici, ki ju neločljivo združi babičina demenca, prinaša otroški pogled na starost in bolezen, ob tem pa nas nežno spomni, zakaj je povezanost med generacijami neprecenljiva.

Ob ogledu filma vas na Kinoigrišču čaka dodatna vsebina Filmski trenutki, ki povejo več kot sto besed in Kinobalonova knjižica Salon pri Romy (pdf).


Navihani Bram (7+)

Anna van der Heide, 2012

Očarljiva zgodba o simpatičnem dečku nemirnih nog in njegovih prigodah iz šolskih klopi.


Učitelj Žaba (7+)

Anna van der Heide, 2016

Zabavna dogodivščina osnovnošolcev in nenavadnega učitelja Franca, za katerega so otroci prepričani, da je najboljši na svetu. Spreminja se namreč v pravo žabo!

Filmski trenutki, ki povejo več kot sto besed

Pozorno si oglejmo odlomke iz filma Salon pri Romy. Opazujmo, kako je prikazan odnos med babico in vnučko. Ubesedimo ga in ustvarimo filmski strip.

torek, 29. 09. 2020

Nova Kinobalonova knjižica Salon pri Romy

Intervju z režiserko Mischo Kamp in mlado igralko Vito Heijmen, o spominih in demenci ter tudi o hecnih frizurah – vabljeni k prebiranju!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.