Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:20 (odpre se čez 5 minut).

Kinobalon – MOL generacije 2018

Brezplačen program za vrtce ter učence 3. in 8. razredov osnovnih šol v Mestni občini Ljubljana

Program izvajamo s podporo Oddelka za predšolsko vzgojo in izobraževanje ter Oddelka za kulturo Mestne občine Ljubljana.

Program je osnovan na ogledu kakovostnih filmov ter spremljevalnih filmsko-vzgojnih gradivih in dejavnostih. Namenjen je izbranim generacijam otrok v vrtcih in osnovnih šolah v Mestni občini Ljubljana, in sicer za 1800 predšolskih otrok, ki obiskujejo zadnjo skupino v vrtcu, tik pred vstopom v šolo, 1500 učencev, ki obiskujejo 3. razred osnovne šole1200 učencev, ki obiskujejo 8. razred osnovne šole. Ogled in dejavnosti so za udeležene otroke izbranih generacij brezplačni.

Prijavite lahko otroke, ki so v izbranih starostnih skupinah v šolskem letu 2017/2018 ali 2018/2019 (če bo program izveden do 14. decembra 2018).
Število mest je omejeno, zato priporočamo prijavo čimprej (tudi za skupine, ki bodo udeležene v programu v jesenskem terminu).
Prijava za predšolske skupine – vsa mesta so že zasedena, vpis v čakalno listo.
Prijava za učence 3. razredov– vsa mesta so že zasedena, vpis v čakalno listo.
Prijava za učence 8. razredov. – vsa mesta so že zasedena, nekaj mest se morda sprosti do septembra, priporočamo vpis v čakalno listo.

Evalvacija programa – vprašalnik za strokovne delavce
Obvezen del udeležbe v programu Kinobalon – MOL generacije v letu 2018 je sodelovanje v evalvaciji programa, ki jo pripravljamo ob 10. obletnici izvajanja. Evalvacija vsebuje vprašalnik za sodelujoče strokovne delavce ob potrditvi prijave in po izvedenih dejavnostih v programu ter kratko evalvacijo z učenci po ogledu filma.

vprašalnik za strokovne delavceizpolnite ga prek spleta, priporočamo!
vprašalnik v pdf obliki (lahko ga natisnete, in nam ga izpolnjenega pošljete na Kinodvor – Kinobalon, Kolodvorska 13, 1000 Ljubljana)
vprašalnik za oceno delavnic

Zelo veseli bomo, če nam lahko pošljete tudi:

  • odzive učencev na film ali obisk kina spisi, zapisi, izjave učencev, risbe, izpolnjeni delovni listi …)
  • vašo pripravo na ogled filma ali dejavnosti po ogledu
  • morebitne delovne in učne liste, ki ste jih uporabili

Materiale nam lahko pošljete v elektronski ali digitalni obliki (fotografija, sken, fotokopija) po e-pošti (kinobalon@kinodvor.org) ali pošti (Kinodvor, Kolodvorska 13). Če nam pošljete izvirne materiale (npr. risbe, zapise), prosimo, jasno označite, če želite, da vam jih vrnemo.

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.