Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:20 (odpre se čez 44 minut).
Evropski teden mobilnosti: varčno z brezplačnim prevozom v Kinodvor

Evropski teden mobilnosti: varčno z brezplačnim prevozom v Kinodvor

V času Evropskega tedna mobilnosti (od 16. do 22. septembra) lahko posamezniki, šole in vrtci v Kinodvor potujete brezplačno.

Kinodvor se tudi letos pridružuje aktivnostim Evropskega tedna mobilnosti, ki poteka od 16. do 22. septembra. Posamezniki, šole in vrtci, ki nas boste v tem času obiskali, lahko koristite brezplačni prevoz z mestnimi avtobusi LPP.

Posamezniki vstopnico pokažete vozniku avtobusa in jo obdržite pri sebi do konca vožnje. Datum na vstopnici mora biti med 16. in 22. septembrom. Šole in vrtci, ki nas boste obiskali v tem času, za uveljavitev brezplačnega prevoza potrebujete potrditev Kinodvora o rezervaciji termina. Več informacij.

Ob Evropskem tednu mobilnosti smo v Kinodvoru pripravili tudi izbor filmov na temo trajnostnega razvoja. Filmi so primerni za vse starostne skupine učencev in dijakov. Več informacij.

Posebno akcijo pripravljamo tudi ob otvoritvi nove sezone programa Prvič v kino, ki bo v soboto, 16. septembra, s projekcijo filma Cmokci. Vsi otroci, ki se bodo v kino pripeljali s kolesom ali s poganjalčkom, bodo prejeli balon.

In še namig: spremljajte Kindovorov Facebook. V sredo, 13. septembra, bo na sporedu nagradna igra. S sodelovanjem si boste lahko zagotovili brezplačne vstopnice za premiero družinskega plesnega filma Dancing Queen v soboto, 16. septembra, in vezalke Zavezani filmu.

Vsak dan novo potovanje v Kinodvor po varčnih poteh!

Filmi na temo trajnostnega razvoja

Ob evropskem tednu mobilnosti 2023 smo pripravili izbor filmov na temo trajnostnega razvoja. Filmi so primerni za vse starostne skupine učencev in dijakov.

torek, 05. 09. 2023

Prvič v kino s Cmokci

16. septembra ob 10. uri se začenja nova sezona programa Prvič v kino, v kateri obiskovalce obdarimo z baloni.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.