Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:15 (odprto še 37 minut, tel: 01 239 22 17).
Prvič v kino s Cmokci

Prvič v kino s Cmokci

16. septembra ob 10. uri se začenja nova sezona programa Prvič v kino, v kateri obiskovalce obdarimo z baloni.

Premiera novih epizod priljubljene animirane serije Cmokci bo otvorila novo sezono programa za najmlajše, Prvič v kino. Serija je delo studia Aardman, ki ga najbolje poznamo po seriji Bacek Jon.

Cmokci so radovedni, igrivi in zelo ustvarjalni, prav takšni, kot je program Prvič v kino. Vsako soboto je z vami animatorka, ki otroke s pogovorom in igro vodi skozi izbrani filmski program. Igrive oglede v Dvorani spremlja občasno tudi igra v Kavarni. Program Prvič v kino ustvarjamo skupaj z animatorkami Družinskega centra Mala ulica.

Vstopnice za otvoritev sezone Prvič v kino 16. septembra ob 10. uri so že v prodaji. In še posebna akcija ob Evropskem tednu mobilnosti: vsi mali obiskovalci filma, ki bodo pred Kinodvorom parkirali skiro, poganjalček ali kolo, bodo prejeli balon, rdeč kot Kinobalon.

Vsak obiskovalec programa Prvič v kino prejme brezplačno knjižico Dan in Eliza prvič v kinu.

Vas zanima, kako izgleda prvi obisk kina? Vabljeni tudi k ogledu fotoreportaže.

 

Cmokci The Very Small Creatures

Lucy Izzard

Nove epizode priljubljene animirane serije studia Aardman (ustvarjalca serije Bacek Jon) premierno v kinu. Spremljamo dogodivščine petih radovednih drobcenih prijateljev, zelo majcenih cmokcev, ki se zabavajo z raziskovanjem otroške sobe, kadar ni nikogar v bližini. Rožnati, Zeleni, Rumeni, Modri in Oranžni cmokec ob igri spoznavajo sebe, drug drugega in svet, ki jih obkroža.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.