Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:30 (odprto še 08:01, tel: 01 239 22 17).
Premiera filma Do zmage in naprej in predfilma Za vogalom

Premiera filma Do zmage in naprej in predfilma Za vogalom

V soboto 18. marca ob 16. uri vas vabimo na premierni ogled filmov in pogovor z ekipo filma Za vogalom.

Vabljeni k ogledu navdihujočega dokumentarca Do zmage in naprej, o skupini deklic, ki trenirajo košarko pod vodstvom nekonvencionalnega trenerja, ki pred njih ves čas postavlja nove izzive. Skupaj dosegajo izvrstne rezultate in dekleta postajajo vse bolj samostojne, močne in pripravljene, da spremenijo svet. Toda ali je svet pripravljen nanje?

Kot predfilm bomo predvajali slovenski kratki film Za vogalom (Martin Turk, 2022, 13 min, Bela film). Na premieri se nam bodo pridružili režiser filma Martin Turk in glavni igralci Julijan Weiss Turk (Nejc), Jaka Jakopič (Timi) in Enej Kaše (Marcel).

Vstopnice za premiero so že v prodaji.

Do zmage in naprej Hækkum rána

Guðjón Ragnarsson

Navdihujoč dokumentarec o skupini deklic, ki trenirajo košarko pod vodstvom nekonvencionalnega trenerja, ki pred njih ves čas postavlja nove izzive. Skupaj dosegajo izvrstne rezultate in dekleta postajajo vse bolj samostojne, močne in pripravljene, da spremenijo svet. Toda ali je svet pripravljen nanje?

Za vogalom Za vogalom

Martin Turk

Kratki film Martina Turka je predfilm k celovečernemu dokumentarcu Do zmage in naprej.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.