Danes je blagajna odprta od 10:00 do 00:00 (do 1. junija zaprto).
Živalski počitniški dvojček: Kinobalon in MSUM

Živalski počitniški dvojček: Kinobalon in MSUM

Ogled Kinobalonove počitniške projekcije z vodstvom po Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM, Maistrova 3) in ustvarjalna delavnica, 16. in 29. avgusta.

Otroci si bodo v spremstvu mentorjev Muzeja sodobne umetnosti najprej ogledali počitniško projekcijo, in sicer:

Ogledu filma sledi vodstvo po Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM, Maistrova 3) in delavnica Biti žival, na kateri bodo raziskovali zanimive in velikokrat nenavadne pristope sodobnih umetnikov ter se tudi sami preizkusili v različnih (likovnih) tehnikah – slikanju, modeliranju, oblikovanju, fotografiji, animaciji, performansu, ready made-u, plesu.

Cena posameznega počitniškega dvojčka je 5 evrov na otroka in vključuje vstopnico za ogled filma v Kinodvoru, obisk razstave in material za delavnico v MSUMu.

Obvezne so prijave na e-mail naslovu izobrazevanje@mg-lj.si. Rok za prijavo je dva dni pred delavnico.

V primeru premajhnega števila prijav, počitniški dvojček odpade.

Za vse dodatne informacije, prosimo, pišite na izobrazevanje@mg-lj.si.

Sova in miška Uilenbal

Simone van Dusseldorp

Prikupen in zabaven muzikal ter vznemirljiva gozdna pustolovščina štirih prijateljev in ene miške, v kateri mladi junaki odkrivajo pravila narave in pravega prijateljstva.

Zverinice iz gozda Hokipoki Dyrene i Hakkebakkeskogen

Rasmus A. Sivertsen

Lutkovni muzikal ali basen, ki nas nostalgično spomni na Zverinice iz Rezije.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Jadralke Maiden

Alex Holmes

ponedeljek, 01. 06. 2020 / 17:30 / Dvorana

Navdihujoč dokumentarec o Tracy Edwards, ki je drzno skočila v moški zelnik in postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.

To morajo biti nebesa It Must Be Heaven

Elia Suleiman

torek, 02. 06. 2020 / 17:00 / Dvorana

Komedija zmešnjav, v kateri režiser potuje iz Palestine v Pariz in New York – a kamorkoli gre, povsod najde svojo domovino. Elia Suleiman (Božje posredovanje) je film opisal kot »burlesko, ki se napaja v svetu absurda«.

Parazit Gisaengchung

Bong Joon-ho

torek, 02. 06. 2020 / 20:00 / Dvorana

Film, ki ga režiser označuje za »komedijo brez klovnov, tragedijo brez negativcev«, je čudovito nepredvidljiva družinska tragikomedija o neizogibnem konfliktu med tistimi, ki imajo, in tistimi, ki nimajo. Dobitnik zlate palme v Cannesu in štirih oskarjev, vključno za najboljši film.