Danes je blagajna odprta od 17:00 do 20:30 (odpre se čez 04:11).
Z družino na Festival kratkega filma

Z družino na Festival kratkega filma

Družinski program kratkih animiranih filmov bo na sporedu v soboto, 19. avgusta ob 16. uri. Vstopnice so že v prodaji. Brezplačne vstopnice za člane Kluba Kinobalon.

V Kinodvoru od ponedeljka, 14. avgusta, gostimo FeKK festival kratkega filma, ki tudi letos pripravlja družinski program. Pet kratkih animiranih filmov v programu poimenovanem Raznolikost bitij, predstavlja človekov odnos do živih in neživih bitij. Otroci z neomajno domišljijo vzpostavljajo prijateljske vezi ne samo z vrstniki, pač pa tudi z odraslimi, z živalmi in celo s kamni. Program bo na sporedu v soboto, 19. avgusta ob 16. uri.

V domišljijski svet nenavadnih prijateljstev z raznolikimi bitji bo otroke v kinu vodila sodelavka FeKKa, Jelena Radić.

Raznolikost bitij Raznolikost bitij

razno

Program animiranih filmov za otroke na festivalu FeKK obravnava človekov odnos z drugimi živimi in neživimi bitji. Ob soočenju s široko paleto raznolikosti na našem planetu bomo ugotavljali, kako komuniciramo, doživljamo ter čutimo stvari okoli nas. Vizualno izjemni filmi so posebno doživetje na velikem platnu.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.