Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:00 (odpre se čez 03:51).
Vpis abonmajev 2019/2020

Vpis abonmajev 2019/2020

V Lutkovnem gledališču Ljubljana vpisujejo v abonmaje od 17. junija do 17. septembra 2019. V abonmaju tudi filmi v Kinodvoru.

Z abonmajem si zagotovite ogled šestih umetniških dogodkov, med katerimi so gledališke in filmske predstave, pogovori z ustvarjalci, različni koncerti in ogledi razstav. Cena abonmaja je 25 evrov.

Klasični
Povezali smo čudoviti svet pravljic Svetlane Makarovič in Gregorja Strniše, laponsko ljudsko izročilo in priljubljeno britansko avtorico Julio Donaldson. Programu smo dodali klasični koncert v Slovenski filharmoniji. V Kinodvoru si bomo ogledali program kratkih filmov Cinemini, pospremljen pa bo z igrivo zvočno instalacijo.
Za otroke od 4. leta dalje
4 predstave, 1 film, 1 koncert

Radovedni
Radovedni abonma otrokom, ki so redni obiskovalci gledališča in si želijo videti nekaj novega, prinaša štiri premierne uprizoritve, ki smo jim dodali še glasbeno pravljico v Slovenski filharmoniji. V Kinodvoru bomo prikazali nove kratke animirane filme Koyaa in nagajivi predmeti 2.
Za otroke od 5. leta dalje
4 predstave, 1 film, 1 koncert

Drzni
Vznemirljive zgodbe, ki skozi gledališče in film širijo naša obzorja, v kombinaciji s čarobnostjo božičnega koncerta, ki nas bo popeljal v zanimivo in harmonično kombinacijo barv tolkal in zbora, so glavna značilnost Drznega abonmaja. Posebna ugodnost v Drznem abonmaju je raziskovalni ogled galerijskih pripovedk v Narodni galeriji. V Kinodvoru bomo prikazali celovečerna igrana filma Binti ter Sune in Sune.
Za otroke od 8. leta dalje
3 predstave, 2 filma, 1 koncert, 1 razstava

Najstniški
Mladi so zadnja leta aktivni spremljevalci našega gledališča. Za odrom in pred njim. Trem predstavam smo dodali gostovanje SNG Drame Maribor in dva filma. Dodatni dogodek Najstniškega abonmaja je ogled stalne zbirke v Narodni galeriji. V Kinodvoru bomo prikazali celovečerna igrana filma Kickbokserka in Nenavaden teden s Tesso.
Za mlade od 12. leta dalje
4 predstave, 2 filma, 1 razstava

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.