Danes je blagajna odprta od 15:00 do 21:30 (odprto še 9 minut, tel: 01 239 22 17).
Superjunaki – delavnica animiranega filma

Superjunaki – delavnica animiranega filma

V času zimskih počitnic, 19. februarja 2020, je potekala enodnevna delavnica animiranega filma. V prispevku si lahko ogledate rezultat delavnice – kratki animirani film Superjunaki.

V času zimskih počitnic so v Kinodvoru že tradicionalno potekale Zimske počitniške delavnice. V sredo, 19. februarja 2020, se je odvila enodnevna delavnica animiranega filma, ki se jo je udeležilo devet otrok.

Po ogledu programa kratkih animiranih filmov Pripovedke iz živalskega kraljestva so se udeleženke in udeleženci delavnice skupaj z mentoricama Anjo Cimerman in Tino Zadnik iz Društva Slon tudi sami preizkusili v animiranju embalaže, ki jo običajno zavržemo. S stop-motion animacijo so jo spremenili v živalske super junake.

Vabljeni k ogledu kratkega animiranega filma Superjunaki!

Fotografije

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Kinodvorišče / Razprodano

Konje krast Ut og stjæle hester

Hans Petter Moland

sobota, 04. 07. 2020 / 21:30 / Kinodvorišče

Vizualno razkošna, v mogočno norveško divjino postavljena ekranizacija istoimenske uspešnice norveškega pisatelja Pera Pettersona raziskuje teme krivde, odgovornosti in tistih na videz nepomembnih dogodkov, ki za vedno zaznamujejo naša življenja.

Jamski človek Early Man

Nick Park

nedelja, 05. 07. 2020 / 16:30 / Dvorana

Prazgodovinska nogometna komedija.

Tranzit Transit

Christian Petzold

nedelja, 05. 07. 2020 / 19:00 / Dvorana

Film, ki na izviren način preplete preteklost in sedanjost, je brezčasna zgodba o ljubezni, izgnanstvu in iskanju novih začetkov.