Zimske počitniške delavnice

Zimske počitniške delavnice

Trije zimski počitniški dvojčki – ogled filma in enodnevna ustvarjalna delavnica – za različne starostne skupine: 17., 19. in 20. februarja.

17. februarja od 9:00 do 13:30, Kinodvor
Delavnica igre pred kamero
Za otroke od 10. do 14. leta
Ogledali si bomo celovečerni igrani film Nenavaden teden s Tesso in se tudi sami preizkusili v igri pred kamero. Spoznavali bomo igralska orodja, ki nam bodo pomagala, da bomo pred kamero samozavestni, zbrani in sproščeni. Delavnico bo vodila igralka Manca Dorrer.

DELAVNICA JE ZASEDENA.


19. februarja od 9:00 do 13:30, Kinodvor
Delavnica animiranega filma
Za otroke od 8. do 12. leta
Ogledali si bomo program kratkih animiranih filmov Pripovedke iz živalskega kraljestva in se tudi sami preizkusili v animiranju embalaže, ki jo običajno zavržemo. S stop-motion animacijo jo bomo spremenili v živalske super junake. Delavnico vodita animatorki iz Društva Slon, Tina Zadnik in Anja Cimerman.

DELAVNICA JE ZASEDENA.


20. februarja od 9:00 do 13:00, Kinodvor
Pripovedovalska delavnica
Za otroke od 6. do 9. leta
Ogledali si bomo film Loti in izgubljeni zmaji. Iz naših bogatih domišljijskih ropotarnic bomo na delavnici izbrali junake, predmete, čudežne kraje in težke naloge ter jih spletli v zgodbe. Pri tem bodo naše glavno orodje seveda besede. Delavnico vodi pripovedovalka Špela Frlic.


Prijave in informacije
Cena posamezne delavnice je 10 EUR in vključuje tudi vstopnico za ogled filma. Prijave s plačilom sprejemamo pri blagajni Kinodvora od 25. januarja, za člane Kluba Kinobalon, ki imajo prednost pri prijavi, pa od 18. januarja. Blagajna se odpre uro pred prvo predstavo. Informacije o delavnici: kinobalon@kinodvor.org.

Nenavaden teden s Tesso Mijn bijzonder rare week met Tess

Steven Wouterlood

Topla zgodba o odraščanju in prijateljstvu je posneta po istoimenskem romanu Anne Woltz, ki je preveden tudi v slovenščino. Letošnji nominiranec za nagrada mladega filmskega občinstva Evropske filmske akademije 2020.

Pripovedke iz živalskega kraljestva Pripovedke iz živalskega kraljestva

razno

Šest kratkih likovno raznovrstnih pripovedk iz živalskega kraljestva za vso družino, tudi za najmlajše.

Loti in izgubljeni zmaji Lotte ja kadunud lohed

Heiki Ernits, Janno Põldma

Dogodivščina prijazne psičke Loti je polna nenavadnih domišljijskih presenečenj, s čudovito narisanim svetom narave.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.