Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odpre se čez 31 minut).

Strokovno srečanje ob filmu Lepi fant

Posnetek pogovora ob filmu Lepi fant za strokovne delavce v srednjih in osnovnih šolah ter druge mladinske delavce in strokovnjake

Vabljeni k ogledu posnetka strokovnega posveta ob filmu Lepi fant (Felix van Groeningen, ZDA, 2018, 120 min), ki je potekal 8. aprila 2019 v Kinodvoru. Ogledu filma je sledil pogovor, v katerem so se udeleženci in strokovnjaki dotaknili problematike odvisnosti mladih od drog in iskanja varovalnih dejavnikov v družini in šoli, ki lahko preprečijo ali vsaj omilijo težave, ki so s tem povezane. Pogovor je vodil red. prof. dr. Robi Kroflič z Oddelka za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete UL, njegovi sogovornici sta bili Mina Paš, dr.med., integrativna psihoterapevtka iz Združenja DrogArt, ter Katja Logar Savšek, strokovna sodelavka Društva “UP”, pogovoru pa se je pridružila tudi dr. Anica Mikuš Kos.

Redna izobraževanja ob filmih organiziramo v sodelovanju z Oddelkom za predšolsko vzgojo in izobraževanje MOL v sklopu programa Kinobalon – MOL generacije. Posveti potekajo dvakrat letno in so namenjeni ravnateljem, svetovalnim službam ter drugim strokovnim sodelavcem vrtcev, osnovnih in srednjih šol ter drugim posameznikom in ustanovam, ki jih tema zanima. Če želite biti obveščeni o izobraževanjih, se prijavite na E-novice Za šole.

Več o Izobraževanjih Kinobalon – MOL generacije.

Fotografije

Lepi fant Beautiful Boy

Felix van Groeningen

Trpka, a ljubezni in upanja polna drama o ljubeči družini in njenem dolgoletnem boju s sinovo odvisnostjo, posneta po dveh knjigah: spominih očeta in spominih sina.

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.