Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:20 (odpre se čez 06:41).
Posnetek strokovnega srečanja ob filmu Dej no

Posnetek strokovnega srečanja ob filmu Dej no

Na strokovnem srečanju za pedagoge smo se po ogledu filma pogovarjali z dr. Robijem Krofličem in dr. Zdenkom Medvešem.

V torek, 8. novembra 2022 smo si s strokovnimi delavci osnovnih in srednjih šol ter vrtcev ogledali film Dej no (C’mon C’mon, Mike Mills, 2021). Po filmu smo se pogovarjali o o vprašanjih upoštevanja otroka in na drugi strani vodenja otroka glede na predstave odraslih, kaj je v otrokovo dolgotrajno dobrobit. Pogovor s strokovnimi delavci sta vodila prof. dr. Robi Kroflič, teoretik vzgoje iz Oddelka za pedagogiko in andragogiko Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani, in dr. Zdenko Medveš, zaslužni profesor teorije vzgoje in zgodovine pedagogike.

 

Strokovna srečanja organiziramo v sodelovanju z Oddelkom za predšolsko vzgojo in izobraževanje MOL v sklopu programa Kinobalon – MOL generacije. Potekajo dvakrat letno in so namenjena ravnateljem, svetovalnim službam ter drugim strokovnim sodelavcem vrtcev, osnovnih in srednjih šol ter drugim posameznikom in ustanovam, ki jih tema zanima. Če želite biti obveščeni o izobraževanjih, se prijavite na E-novice Za šole.

Nazaj na Kinodvorov šolski program.

Dej no C’mon C’mon

Mike Mills

Režiser, navdihnjen z lastno izkušnjo starševstva, pripoveduje intimno zgodbo o vezeh med odraslimi in otroki. Dej no je čudovito posnet, topel film, ki prisluhne in začuti utrip našega časa.

Izobraževanja Kinobalon - MOL generacije

Brezplačna strokovna srečanja ob filmih za strokovne delavce v šolah in vrtcih v sodelovanju z MOL OPVI

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.