Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odprto še 08:06, tel: 01 239 22 17).
Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

V Kinodvoru do nadaljnjega ni projekcij. Informacije o vstopnicah, bonih in ostale praktične informacije smo zbrali v prispevku.

1. Darilni bon mi je potekel v času, ko je bil Kinodvor zaprt. Ali ga še lahko izkoristim?
Da, veljavnost darilnih bonov, ki so potekli v času od 12. marca do 31. maja, je bila podaljšana do konca leta 2020. Veljavnost vseh ostalih darilnih bonov, ki še niso potekli, bo podaljšana za število dni zaprtja kina.

2. Kupil sem vstopnico za odpadlo projekcijo. Kakšne so moje možnosti?
Kupljene vstopnice za odpovedane projekcije bo možno zamenjati za projekcije istega filma, ko jim bomo določili nov datum, oziroma bo možno vračilo denarja, ko bo naša blagajna spet lahko odprta.

3. Sem član Kluba Kinodvor in/ali Kluba Kinobalon. Kaj je z mojim članstvom?
Vsem članom katerega izmed naših klubov, ki so imeli na dan 16.10.2020 aktivno članstvo, bomo članstvo podaljšali; za koliko časa, bomo sporočili in objavili na spletni strani, ko Kinodvor ponovno odpremo.

4. Imam darilni bon za Kino na zahtevo. Kdaj ga lahko koristim?
Kina na zahtevo trenutno ne izvajamo. Darilne bone kina na zahtevo bo možno uporabiti, ko Kinodvor spet odpremo, ustrezno bomo podaljšali tudi njihovo veljavnost.

5. Kaj pa program za šole in vrtce?
V Kinodvorovem šolskem programu se nekatere dejavnosti za prijavljene vrtce in šole nadaljujejo prek spleta v omejenem obsegu. Šolam in vrtec tudi svetujemo, kako filmsko-vzgojne vsebine vključiti v program tudi v času šolanja na daljavo ali zaprtja kin. Več informacij tule.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.