Danes je blagajna odprta od 17:40 do 21:00 (odpre se čez 01:34).
Otvoritev sezone Prvič v kino

Otvoritev sezone Prvič v kino

Vabljeni k ogledu fotografij iz otvoritve nove sezone programa Prvič v kino. Sezona se je začela 16. septembra 2023, z vami pa bomo vsako soboto ob 10:00 do aprila.

Igrivi vodeni ogled v do zadnjega sedeža zasedeni dvorani je vodila Andreja Goetz. Otroci so spoznali dvorano, naredili kinotelovadbo in se preoblačili kot naši filmski junaki Cmokci. Po ogledu Cmokcev smo se igrali v Kavarni in na igrišču. Ob Evropskem tednu mobilnosti smo obiskovalcem s kolesi in poganjalčki razdelili tudi balone. Fotografije je posnela Urška Boljkovac.

Fotografije

Cmokci The Very Small Creatures

Lucy Izzard

Nove epizode priljubljene animirane serije studia Aardman (ustvarjalca serije Bacek Jon) premierno v kinu. Spremljamo dogodivščine petih radovednih drobcenih prijateljev, zelo majcenih cmokcev, ki se zabavajo z raziskovanjem otroške sobe, kadar ni nikogar v bližini. Rožnati, Zeleni, Rumeni, Modri in Oranžni cmokec ob igri spoznavajo sebe, drug drugega in svet, ki jih obkroža.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.