Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:00 (odpre se čez 04:29).
Otroci so v redu – brezplačno za člane Kluba Kinobalon

Otroci so v redu – brezplačno za člane Kluba Kinobalon

V sklopu Tedna korejskega filma predvajali film Otroci so v redu. Brezplačne vstopnice za člane Kluba Kinobalon.

V soboto, 17. septembra ob 16:30, bomo v sklopu Tedna korejskega filma predvajali film za otroke in mlade, Otroci so v redu (Lee Ji-won, 108 minut, 10+). Film je pravi ljubljenec otroških filmskih festivalov zadnjega leta in bo na sporedu Kinodvora le enkrat. Projekcija je brezplačna za člane Kluba Kinobalon.

V primeru, da so člani Kluba mlajši od 10 let, pa jih vabimo na program kratkih animiranih filmov Franckina juha (27 minut, 3+), ki ga bomo predvajali isti dan, 17. septembra, ob 10. uri v sklopu programa Prvič v kino. Čeprav gre za program za najmlajše, bo zanimiv tudi večjim otrokom. Likovno bogate filme smo izbrali iz programa mednarodnega festivala animiranega filma Annecy.

Brezplačne vstopnice za člane Kluba so že na voljo pri blagajni Kinodvora.

Otroci so v redu Aideuleun jeulgeopda

Lee Ji-won

Celovečerni prvenec režiserja Lee Ji-wona, ki ima za podlago spletni strip (t. i. webtoon), življenjske situacije s pretanjenim pristopom čustveno in grenko-sladko prikaže skozi otroške oči.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.