Danes je blagajna odprta od 16:00 do 20:30 (odpre se čez 09:23).

Klub Kinodvor: Prijavnica

 

Enoletna članarina: 20 EUR
Enoletna članarina za otroke od 14. leta, dijake, študente, upokojence in brezposelne: 10 EUR

Ugodnosti:

  1. Člani kluba gledajo filme ceneje: klubska cena vstopnice za redni program Kinodvora znaša le 3,80 EUR (redna cena je 5,30 EUR), razen za projekcije v sklopu festivalov (Liffe, FDF itd.), za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.) in za posebne projekcije.
  2. Člani kluba gledajo filme ceneje tudi na rednem programu Kinobalona (klubska cena vstopnice za redni program Kinobalona znaša le 3,00 EUR, redna cena je 4,50 EUR).
  3. Člani kluba enkrat mesečno prejmejo vabilo na brezplačen ogled ene projekcije po izboru Kinodvora.
  4. Člani kluba ob prvem vpisu prejmejo darilo.
  5. Člani kluba imajo 10-odstotni popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici. Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se med seboj ne seštevajo.
  6. Člani kluba lahko kupijo abonma Filmska srečanja ob kavi po znižani ceni 30,00 EUR (redna cena je 35,00 EUR).
  7. Člani Kluba Kinodvor imajo popust pri vpisu v klub Slovenske kinoteke Kinopolis: včlanijo se lahko za 18,00 EUR (redna cena je 25,00 EUR).
  8. Posebna ugodnost za dijake: Vabilo na odprtje mednarodnega filmskega festivala Kinotrip – mladi za mlade.
  9. Člani kluba imajo pri programu Kino na zahtevo znižano ceno 40,00 EUR (redna cena je 50,00 EUR).

 Klubske izkaznice so veljavne ob predložitvi osebnega dokumenta in niso prenosljive. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, sočasno z oddajo izpolnjene prijavnice. Z izpolnjeno prijavnico posameznik soglaša, da se njegovi osebni podatki, pridobljeni s prijavo, uporabljajo za namene dodelitve članskih ugodnosti. Kinodvor se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke zbiral, obdeloval in hranil skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/2004 in naslednji) ter da osebnih podatkov brez dovoljenja posameznikov ne bo posredoval tretji osebi. Pravila Kluba Kinodvor so objavljena na spletni strani www.kinodvor.org.

S posredovanjem podatkov soglašam, da Kinodvor moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o programu Kinodvora. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema sporočil odjavim kadarkoli, in sicer preko označene povezave v prejetem elektronskem sporočilu.

Soglasje lahko kasneje tudi kadar koli prekličete na enak način kot ste ga dali oziroma nam to sporočite na info@kinodvor.org. Za vse osebne podatke, ki nam jih zaupate, imate kadar koli pravico do dostopa do podatkov, popravka podatkov, izbrisa (“pravica do pozabe”), omejitve obdelave, prenosljivosti podatkov, ugovora. Za uveljavljanje vaših pravic v zvezi z varstvom osebnih podatkov lahko kadar koli kontaktirate našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na elektronski naslov dpo@omnimodo.si.