Danes je blagajna odprta od 15:45 do 20:45 (odprto še 24 minut, tel: 01 239 22 17).

Klub Kinodvor: Prijavnica

Enoletna članarina: 30 €
Enoletna članarina s popustom*: 20 €

Ugodnosti:

  1. cena klubske vstopnice za redni program Kinodvora znaša le 3,80 € (redna cena je 6,30 €)**;
  2. filme gledajo ceneje tudi na rednem programu Kinobalona: klubska cena vstopnice za redni program Kinobalona znaša le 3 € (redna cena je 5,20 €);
  3. vstopnice po klubskih cenah je mogoče kupiti tudi po spletu;
  4. prejemajo vabila na brezplačne projekcije po izboru Kinodvora;
  5. ob vpisu prejmejo darilo;
  6. pri programu Kino na zahtevo imajo znižano ceno za skupino do 10 oseb 48 € (redna cena je 60 €), za skupino do 21 oseb pa 96 € (redna cena je 120 €);
  7. 10 % popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici***;
  8. vpis v abonma Filmska srečanja ob kavi po znižani ceni 36 € (redna cena je 42 €);
  9. popust pri vpisu v klub Slovenske kinoteke Kinopolis: včlanijo se lahko za 20 € (redna cena je 30 €);
  10. posebna ugodnost za mlade: vabilo na odprtje mednarodnega filmskega festivala Kinotrip – mladi za mlade.

* Do popusta so upravičeni mlajši od 25 in starejši od 65 let, upokojenci in brezposelni. Popusti se uveljavljajo z osebnim dokumentom, Kartico upokojenca ZPIZa ali veljavnim potrdilom oz. odločbo Zavoda RS za zaposlovanje, ki izkazuje status brezposelne osebe, in osebnim dokumentom. Popusti na vstopnice ne veljajo v času gostovanja festivalov (Liffe, FDF, itd.), za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami, itd.) ter za posebne projekcije.

** Razen za projekcije v sklopu festivalov (Liffe, FDF itd.), za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.) in za posebne projekcije.

*** Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014). Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se ne seštevajo.

Klubske izkaznice so veljavne ob predložitvi osebnega dokumenta in niso prenosljive. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, sočasno z oddajo izpolnjene prijavnice.

INFORMACIJE V ZVEZI S SOGLASJEM ZA PRIJAVO NA KINODVOROVE E-NOVICE IN E-OBVESTILA O UGODNOSTIH ZA ČLANE KLUBA KINODVOR
Javni zavod Kinodvor (v nadaljevanju: Kinodvor) izjavlja, da bo obdeloval osebne podatke v skladu z veljavnimi določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2; Ur. l. RS, št. 163/22), Splošne uredbe o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 679/2016 (Splošna uredba GDPR) in internega Pravilnika o tehničnih in organizacijskih ukrepih za obdelavo
osebnih podatkov.

Podatki, vneseni v ta obrazec (ime, priimek in elektronski naslov posameznika), se bodo obdelovali izključno za namen pošiljanja novic in e-obvestil Kinodvora na posredovani elektronski naslov. Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov je privolitev oziroma soglasje posameznika – točka a) 1. odstavka 6. člena Splošne uredbe GDPR.

Kinodvor bo pridobljene osebne podatke uporabljal zakonito in pregledno ter le za namen, za katerega so bili pridobljeni.
Pridobljene podatke bo Kinodvor obdeloval v obdobju do preklica soglasja.

POTRJUJEM, DA SEM SEZNANJEN:
• da podaja mojega soglasja ni obvezna, da je odvisna od moje prostovoljne volje in da v primeru, da z obdelavo osebnih podatkov ne bi soglašal, iz tega naslova ne bom utrpel nobenih negativnih posledic.
• da lahko soglasje kadar koli prekličem. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi soglasja pred njegovim preklicem. Izjava o preklicu soglasja se lahko posreduje na naslov upravljavca osebnih podatkov: Javni zavod Kinodvor, Kolodvorska ulica 13, 1000 Ljubljana, ali na e-mail: info@kinodvor.org.
• da imam glede svojih osebnih podatkov pravico do seznanitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, ugovora in prenosljivosti.
• da je pooblaščena oseba za varstvo podatkov v Kinodvoru: Omnimodo, d.o.o., naslov: Barjanska cesta 68, 1000 Ljubljana, e-naslov: dpo@omnimodo.si, telefon: 01 23 223 47.
• da imam pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu – Informacijskemu pooblaščencu, naslov: Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si telefon: 01 23 097 30.
• da Kinodvor ne prenaša osebnih podatkov v tretje države ali mednarodno organizacijo.
• da Kinodvor ne oblikuje avtomatiziranega sprejemanja odločitev v zvezi zosebnimi podatki, vključno z oblikovanjem profilov.