Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:20 (odprto še 27 minut, tel: 01 239 22 17).

Klub Kinobalon: Prijavnica

 

Enoletna članarina: 15 €

Ugodnosti:

  1. otroci in mladi do 14. leta, včlanjeni v Klub Kinobalon, gledajo filme v Kinobalonovem programu ceneje. Klubska vstopnica za program Kinobalona znaša 3 € (razen za projekcije v sklopu festivalov);
  2. vstopnice po klubski ceni je mogoče kupiti tudi po spletu;
  3. redno obveščanje o programu Kinobalon;
  4. člani kluba ob vpisu prejmejo darilo;
  5. člani kluba imajo 10% popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici*;
  6. prednostna udeležba na ustvarjalnih delavnicah, kadar je število prijavljenih omejeno;
  7. člani kluba imajo pri programu Kino na zahtevo znižano ceno za skupino do 10 oseb 48 € (redna cena je 60 €), za skupino do 21 oseb pa 96 € (redna cena je 120 €).

* Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014). Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se ne seštevajo.

INFORMACIJE V ZVEZI S SOGLASJEM ZA PRIJAVO NA KINODVOROVE E-NOVICE IN E-OBVESTILA O UGODNOSTIH ZA ČLANE KLUBA KINOBALON
Javni zavod Kinodvor (v nadaljevanju: Kinodvor) izjavlja, da bo obdeloval osebne podatke v skladu z veljavnimi določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2; Ur. l. RS, št. 163/22), Splošne uredbe o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 679/2016 (Splošna uredba GDPR) in internega Pravilnika o tehničnih in organizacijskih ukrepih za obdelavo osebnih podatkov.

Podatki, vneseni v ta obrazec (ime, priimek in elektronski naslov posameznika), se bodo obdelovali izključno za namen pošiljanja novic in e-obvestil Kinodvora na posredovani elektronski naslov. Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov je privolitev oziroma soglasje posameznika – točka a) 1. odstavka 6. člena Splošne uredbe GDPR.

Kinodvor bo pridobljene osebne podatke uporabljal zakonito in pregledno ter le za namen, za katerega so bili pridobljeni.

Pridobljene podatke bo Kinodvor obdeloval v obdobju do preklica soglasja.

POTRJUJEM, DA SEM SEZNANJEN:
• da podaja mojega soglasja ni obvezna, da je odvisna od moje prostovoljne volje in da v primeru, da z obdelavo osebnih podatkov ne bi soglašal, iz tega naslova ne bom utrpel nobenih negativnih posledic.
• da lahko soglasje kadar koli prekličem. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi soglasja pred njegovim preklicem. Izjava o preklicu soglasja se lahko posreduje na naslov upravljavca osebnih podatkov: Javni zavod Kinodvor, Kolodvorska ulica 13, 1000 Ljubljana, ali na e-mail: info@kinodvor.org.
• da imam glede svojih osebnih podatkov pravico do seznanitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, ugovora in prenosljivosti.
• da je pooblaščena oseba za varstvo podatkov v Kinodvoru: Omnimodo, d.o.o., naslov: Barjanska cesta 68, 1000 Ljubljana, e-naslov: dpo@omnimodo.si, telefon: 01 23 223 47.
• da imam pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu – Informacijskemu pooblaščencu, naslov: Dunajska cesta 22, 1000 Ljubljana, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si telefon: 01 23 097 30.
• da Kinodvor ne prenaša osebnih podatkov v tretje države ali mednarodno organizacijo.
• da Kinodvor ne oblikuje avtomatiziranega sprejemanja odločitev v zvezi z osebnimi podatki, vključno z oblikovanjem profilov.