Danes je blagajna odprta od 16:00 do 20:30 (odprto še 03:00, tel: 01 239 22 17).

Klub Kinobalon: Prijavnica

 

Enoletna članarina: 10 €

Ugodnosti:

  1. Otroci in mladi do 14. leta, včlanjeni v klub Kinobalon, gledajo filme v Kinobalonovem programu ceneje, razen projekcij v sklopu festivala Liffe. Klubska vstopnica za program Kinobalona znaša 3 €, redna cena vstopnice je 4,50 €.
  2. Člani kluba imajo prednostno udeležbo na ustvarjalnih delavnicah, kadar je število prijavljenih omejeno.
  3. Člani kluba ob vpisu prejmejo darilo.
  4. Člani kluba imajo 10-odstotni popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici. Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014). Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se med seboj ne seštevajo.
  5. Člani kluba imajo pri programu Kino na zahtevo znižano ceno za skupino do 10 oseb 40 € (redna cena je 50 €), za skupino do 21 oseb pa 80 € (redna cena je 100 €).

Klubske izkaznice so veljavne ob predložitvi osebnega dokumenta in niso prenosljive. Otroke in mlade v klub včlanijo njihovi starši ali zakoniti zastopniki. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, sočasno z oddajo izpolnjene prijavnice. Z izpolnjeno prijavnico posameznik soglaša, da se njegovi osebni podatki, pridobljeni s prijavo, uporabljajo za namene dodelitve članskih ugodnosti. Kinodvor se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke zbiral, obdeloval in hranil skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/2007) ter da osebnih podatkov brez dovoljenja posameznikov ne bo posredoval tretji osebi. Pravila Kluba Kinobalon so objavljena na spletni strani www.kinodvor.org.

S posredovanjem podatkov soglašam, da Kinodvor moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o programu Kinodvora. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema sporočil odjavim kadarkoli, in sicer preko označene povezave v prejetem elektronskem sporočilu.

Soglasje lahko kasneje tudi kadar koli prekličete na enak način kot ste ga dali oziroma nam to sporočite na info@kinodvor.org. Za vse osebne podatke, ki nam jih zaupate, imate kadar koli pravico do dostopa do podatkov, popravka podatkov, izbrisa (“pravica do pozabe”), omejitve obdelave, prenosljivosti podatkov, ugovora. Za uveljavljanje vaših pravic v zvezi z varstvom osebnih podatkov lahko kadar koli kontaktirate našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na elektronski naslov dpo@omnimodo.si.