Danes je blagajna odprta od 17:45 do 21:30 (odpre se čez 12:23).

Klub Kinobalon: Prijavnica

 

Enoletna članarina: 10 EUR

Ugodnosti:

  1. Otroci in mladi do 14. leta, včlanjeni v klub Kinobalon, gledajo filme v Kinobalonovem programu ceneje, razen projekcij v sklopu festivala Liffe. Klubska vstopnica za program Kinobalona znaša 3,00 EUR, redna cena vstopnice je 4,50 EUR.
  2. Člani kluba imajo možnost rezervacij za vse projekcije, razen projekcij v sklopu festivala Liffe.
  3. Člani kluba imajo prednostno udeležbo na ustvarjalnih delavnicah, kadar je število prijavljenih omejeno.
  4. Člani kluba ob vpisu prejmejo darilo.

Člani kluba imajo 10-odstotni popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici. Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014). Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se med seboj ne seštevajo.

 

Klubske izkaznice so veljavne ob predložitvi osebnega dokumenta in niso prenosljive. Otroke in mlade v klub včlanijo njihovi starši ali zakoniti zastopniki. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, sočasno z oddajo izpolnjene prijavnice. Z izpolnjeno prijavnico posameznik soglaša, da se njegovi osebni podatki, pridobljeni s prijavo, uporabljajo za namene dodelitve članskih ugodnosti. Kinodvor se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke zbiral, obdeloval in hranil skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/2007) ter da osebnih podatkov brez dovoljenja posameznikov ne bo posredoval tretji osebi. Pravila Kluba Kinobalon so objavljena na spletni strani www.kinodvor.org.

S posredovanjem podatkov soglašam, da Kinodvor moj elektronski naslov uporablja za namene obveščanja o programu Kinodvora. Seznanjen sem, da se lahko iz sistema sporočil odjavim kadarkoli, in sicer preko označene povezave v prejetem elektronskem sporočilu.

Soglasje lahko kasneje tudi kadar koli prekličete na enak način kot ste ga dali oziroma nam to sporočite na info@kinodvor.org. Za vse osebne podatke, ki nam jih zaupate, imate kadar koli pravico do dostopa do podatkov, popravka podatkov, izbrisa (“pravica do pozabe”), omejitve obdelave, prenosljivosti podatkov, ugovora. Za uveljavljanje vaših pravic v zvezi z varstvom osebnih podatkov lahko kadar koli kontaktirate našo pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na elektronski naslov dpo@omnimodo.si.