Danes je blagajna odprta od 14:00 do 20:45 (odpre se čez 02:06).
Novi Šolski katalog 2020/2021

Novi Šolski katalog 2020/2021

V njem predstavljamo izbor novih filmov in filmsko-vzgojnih programov za vrtce, osnovne in srednje šole ter fakultete. 

Izšel je novi Šolski katalog 2020/2021. Če ga želite prejeti brezplačno po pošti v tiskani obliki, nam pišite na solski@kinodvor.org.

Ponudbo filmov pa sproti dopolnjujemo čez vse šolsko leto v Spletnem šolskem kataloguV njem najdete celoten seznam vseh priporočenih filmov za VIZ.

Varen obisk kina s šolo in vrtcem nam je zelo pomemben, zato smo poleg ukrepov, ki veljajo za splošen obisk kina, sprejeli tudi dodatne smernice za varno izvedbo šolskih projekcij. Več o tem si lahko preberete – tukaj.

 

 

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Razbijalka sistema Systemsprenger

Nora Fingscheidt

petek, 18. 09. 2020 / 15:00 / Dvorana

Zgodba o neukrotljivi deklici, ki ne najde svojega mesta v družbi. Film, ki tako kot njegova junakinja prekipeva od čustev in energije, je režiserki prinesel srebrnega medveda na lanskem Berlinalu in postal nepričakovana arthouse uspešnica v Nemčiji.

Zadnjič

Pod belimi pečinami Hope Gap

William Nicholson

petek, 18. 09. 2020 / 18:00 / Dvorana

Globoko oseben film, v katerem režiser secira zakon lastnih staršev, je čustveno silovita, a tudi nežna in humorja polna zgodba o obžalovanju, napačnih odločitvah ter o tem, da nikoli ni prepozno za nov začetek.

Corpus Christi Boże Ciało

Jan Komasa

petek, 18. 09. 2020 / 20:45 / Dvorana

Film, temelječ na resničnem pojavu lažnih duhovnikov na Poljskem, je sodobna in provokativna parabola o veri, odpuščanju in odrešitvi, ki jo poganja nepozabni nastop glavnega igralca.