Danes je blagajna odprta od 17:00 do 20:30 (odpre se čez 06:05).
Medvedje pustolovščine za najmlajše: Objemi me!

Medvedje pustolovščine za najmlajše: Objemi me!

Oče medved in Tedi živita v gozdu. Dan ni enak dnevu in vsak jima prinese novo, drugačno dogodivščino. Nerodni in prijazni očka ter radovedni sin se vedno naučita kaj novega. Risana serija, posneta po istoimenski slikanici, poudarja vrednote prijateljstva, odgovornosti, odkritosti in medsebojne pomoči. Izbrane epizode so na voljo za ogled na TV spletnem portalu Televizije Slovenija.

Za najmlajše tokrat izpostavljamo risano serijo Objemi me. Serija je nastala na osnovi istoimenske slikanice, izbrane epizode pa so bile tudi del rednega Kinobalonovega programa. V seriji spremljamo očka medveda in njegovega sina Tedija, ki vsakodnevno zalomastita v drugačno, novo gozdno pustolovščino ter spoznata takšne in drugačne življenjske modrosti in vrednote.

Izbrane epizode, ki so bile predvajane na rednem programu Televizije Slovenije, si zdaj lahko brezplačno ogledate v arhivu TV spletnega portala.

Kot dodatno gradivo priporočamo knjižico Animirani film.

Objemi me Hug Me

Mateusz Jarmulski

Živahni animirani filmi za najmlajše, posneti po slikanici Objemi me, prosim.

Kakovostni filmi za otroke in mlade

Kako najti kakovostne filme za različne starostne skupine otrok in mladih? Za vrtce, osnovne in srednje šole, za prosti čas in za šolanje na domu, z dodatnimi gradivi!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.