Danes je blagajna odprta od 17:15 do 20:45 (odpre se čez 13:06).
Koyaa in kuža Pazi na premieri Zavarovalnice Triglav in na obisku v Pediatrični kliniki

Koyaa in kuža Pazi na premieri Zavarovalnice Triglav in na obisku v Pediatrični kliniki

Nove epizode Koyee predpremierno že na Pediatrični kliniki 10. oktobra. 12. oktobra sledi še premiera Zavarovalnice Triglav v Kinodvoru.

Koyaa in nagajivi predmeti 2 v režiji Kolje Saksida je program novih kratkih animiranih filmov lutkovnega junaka z gorske police, ki mu predmeti ves čas nagajajo. Premiera Zavarovalnice Triglav bo v Kinodvoru 12. oktobra ob 10. uri v programu Prvič v kino. Poleg Koyee nas bo obiskal tudi kuža Pazi!

Program Koyaa in nagajivi predmeti 2 pa bomo skupaj z Zavarovalnico Triglav predpremierno prikazali že dva dni prej, ko bomo s kuža Pazijem obiskali otroke v ljubljanski Pediatrični kliniki. Poleg Koyee si bodo lahko ogledali tudi celovečerni igrani film Binti. Kino v bolnišnici podarjajo pokrovitelj Kinodvora – Zavarovalnica Triglav in Kinodvor. Za sodelovanje se zahvaljujemo distributerjema filmov ZVVIKS in Fivia – Vojnik.

KOYAA in nagajivi predmeti 2 KOYAA in nagajivi predmeti 2

Kolja Saksida

Nove nenavadne dogodivščine visoko nad oblaki

Binti Binti

Frederike Migom

Vlogerka Binti in njen prijatelj Elias načrtujeta akcijo, s katero bosta rešila prihodnost.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Mladi Ahmed Le Jeune Ahmed

Jean-Pierre, Luc Dardenne

ponedeljek, 28. 09. 2020 / 18:15 / Dvorana

Zgodba o trinajstletnem Ahmedu, razpetem med ideje o čistosti, ki mu jih vceplja lokalni imam, ter skušnjave življenja. Ali lahko ljubezen premaga fantov pravičniški srd?

Corpus Christi Boże Ciało

Jan Komasa

ponedeljek, 28. 09. 2020 / 20:45 / Dvorana

Film, temelječ na resničnem pojavu lažnih duhovnikov na Poljskem, je sodobna in provokativna parabola o veri, odpuščanju in odrešitvi, ki jo poganja nepozabni nastop glavnega igralca.

Dodatna projekcija

Človek s senco Človek s senco

Ema Kugler

torek, 29. 09. 2020 / 18:00 / Dvorana

Genetski kod sili človeka v reprodukcijo. Novorojeni nima izbire, kot nemočno bitje je dan v dresuro civilizacijskih norm, ki jih določajo tisti na položaju moči … Umetniška silovitost in estetska domišljenost filma navajata gledalca na spontano transformacijo v odnosu do etike, družbe ter sprejemanja in dojemanja umetnosti.