Danes je blagajna odprta od 15:30 do 21:00 (odprto še 02:41, tel: 01 239 22 17).
Koyaa in kuža Pazi na premieri Zavarovalnice Triglav in na obisku v Pediatrični kliniki

Koyaa in kuža Pazi na premieri Zavarovalnice Triglav in na obisku v Pediatrični kliniki

Nove epizode Koyee predpremierno že na Pediatrični kliniki 10. oktobra. 12. oktobra sledi še premiera Zavarovalnice Triglav v Kinodvoru.

Koyaa in nagajivi predmeti 2 v režiji Kolje Saksida je program novih kratkih animiranih filmov lutkovnega junaka z gorske police, ki mu predmeti ves čas nagajajo. Premiera Zavarovalnice Triglav bo v Kinodvoru 12. oktobra ob 10. uri v programu Prvič v kino. Poleg Koyee nas bo obiskal tudi kuža Pazi!

Program Koyaa in nagajivi predmeti 2 pa bomo skupaj z Zavarovalnico Triglav predpremierno prikazali že dva dni prej, ko bomo s kuža Pazijem obiskali otroke v ljubljanski Pediatrični kliniki. Poleg Koyee si bodo lahko ogledali tudi celovečerni igrani film Binti. Kino v bolnišnici podarjajo pokrovitelj Kinodvora – Zavarovalnica Triglav in Kinodvor. Za sodelovanje se zahvaljujemo distributerjema filmov ZVVIKS in Fivia – Vojnik.

KOYAA in nagajivi predmeti 2 KOYAA in nagajivi predmeti 2

Kolja Saksida

Nove nenavadne dogodivščine visoko nad oblaki

Binti Binti

Frederike Migom

Vlogerka Binti in njen prijatelj Elias načrtujeta akcijo, s katero bosta rešila prihodnost.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Pavarotti Pavarotti

Ron Howard

petek, 18. 10. 2019 / 16:30 / Dvorana

Presunljiv portret legendarnega tenorja in enega najbolj priljubljenih opernih pevcev vseh časov. V biografskem dokumentarcu Rona Howarda (The Beatles: Osem dni na teden) se ikonični nastopi, s katerimi se je Pavarotti zapisal v zgodovino, prepletajo z intimnimi pogovori in še nikoli videnimi posnetki.

Pritisk Push

Fredrik Gertten

petek, 18. 10. 2019 / 18:00 / Mala dvorana

Pronicljiv uvid v mehanizem globalne stanovanjske krize odgovarja na vprašanje, zakaj si kar naenkrat ne moremo več privoščiti življenja v lastnem mestu, kdo našim skupnostim krade dušo in kaj lahko storimo, da si mesto priborimo nazaj.

Deževen dan v New Yorku A Rainy Day in New York

Woody Allen

petek, 18. 10. 2019 / 19:00 / Dvorana

Ljubezenska pustolovščina Woodyja Allena, ki se odigra na romantičnem ozadju deževnega New Yorka.