Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:30 (odprto še 3 minute, tel: 01 239 22 17).
Koyaa in kuža Pazi na premieri Zavarovalnice Triglav in na obisku v Pediatrični kliniki

Koyaa in kuža Pazi na premieri Zavarovalnice Triglav in na obisku v Pediatrični kliniki

Nove epizode Koyee predpremierno že na Pediatrični kliniki 10. oktobra. 12. oktobra sledi še premiera Zavarovalnice Triglav v Kinodvoru.

Koyaa in nagajivi predmeti 2 v režiji Kolje Saksida je program novih kratkih animiranih filmov lutkovnega junaka z gorske police, ki mu predmeti ves čas nagajajo. Premiera Zavarovalnice Triglav bo v Kinodvoru 12. oktobra ob 10. uri v programu Prvič v kino. Poleg Koyee nas bo obiskal tudi kuža Pazi!

Program Koyaa in nagajivi predmeti 2 pa bomo skupaj z Zavarovalnico Triglav predpremierno prikazali že dva dni prej, ko bomo s kuža Pazijem obiskali otroke v ljubljanski Pediatrični kliniki. Poleg Koyee si bodo lahko ogledali tudi celovečerni igrani film Binti. Kino v bolnišnici podarjajo pokrovitelj Kinodvora – Zavarovalnica Triglav in Kinodvor. Za sodelovanje se zahvaljujemo distributerjema filmov ZVVIKS in Fivia – Vojnik.

KOYAA in nagajivi predmeti 2 KOYAA in nagajivi predmeti 2

Kolja Saksida

Nove nenavadne dogodivščine visoko nad oblaki

Binti Binti

Frederike Migom

Vlogerka Binti in njen prijatelj Elias načrtujeta akcijo, s katero bosta rešila prihodnost.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Razprodano

Dnevnik Diane Budisavljević Dnevnik Diane Budisavljević

Dana Budisavljević

sreda, 19. 02. 2020 / 19:30 / Mala dvorana

Dolgo zamolčana zgodba o ženski, ki je med drugo svetovno vojno iz ustaških taborišč rešila na tisoče otrok. Zgodba o najboljših ljudeh v najslabših časih. Veliki zmagovalec Puljskega filmskega festivala, kjer so ga gledalci sprejeli s stoječimi ovacijami.

Mleko Héraðið

Grímur Hákonarson

sreda, 19. 02. 2020 / 20:30 / Dvorana

Zmagovalec predlanskega Liffa Grímur Hákonarson (Ovna) se vrača z navdihujočo zgodbo o neodvisni in pogumni ženski, ki se postavi po robu izkoriščevalski lokalni zadrugi.

Pripovedovalska delavnica

četrtek, 20. 02. 2020 / 09:00 / Dvorana, Mala dvorana

Enodnevna zimska počitniška delavnica.