Danes je blagajna odprta od 13:30 do 20:45 (odpre se čez 09:31).
Koyaa in kuža Pazi na premieri Zavarovalnice Triglav in na obisku v Pediatrični kliniki

Koyaa in kuža Pazi na premieri Zavarovalnice Triglav in na obisku v Pediatrični kliniki

Nove epizode Koyee predpremierno že na Pediatrični kliniki 10. oktobra. 12. oktobra sledi še premiera Zavarovalnice Triglav v Kinodvoru.

Koyaa in nagajivi predmeti 2 v režiji Kolje Saksida je program novih kratkih animiranih filmov lutkovnega junaka z gorske police, ki mu predmeti ves čas nagajajo. Premiera Zavarovalnice Triglav bo v Kinodvoru 12. oktobra ob 10. uri v programu Prvič v kino. Poleg Koyee nas bo obiskal tudi kuža Pazi!

Program Koyaa in nagajivi predmeti 2 pa bomo skupaj z Zavarovalnico Triglav predpremierno prikazali že dva dni prej, ko bomo s kuža Pazijem obiskali otroke v ljubljanski Pediatrični kliniki. Poleg Koyee si bodo lahko ogledali tudi celovečerni igrani film Binti. Kino v bolnišnici podarjajo pokrovitelj Kinodvora – Zavarovalnica Triglav in Kinodvor. Za sodelovanje se zahvaljujemo distributerjema filmov ZVVIKS in Fivia – Vojnik.

KOYAA in nagajivi predmeti 2 KOYAA in nagajivi predmeti 2

Kolja Saksida

Nove nenavadne dogodivščine visoko nad oblaki

Binti Binti

Frederike Migom

Vlogerka Binti in njen prijatelj Elias načrtujeta akcijo, s katero bosta rešila prihodnost.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

To so gadi To so gadi

Jože Bevc

torek, 12. 11. 2019 / 14:30 / Dvorana

Ena najbolj priljubljenih slovenskih komedij.

Lep dan še naprej Hao ji le

Liu Jian

torek, 12. 11. 2019 / 17:00 / Dvorana

V obupanem poskusu, da bi zaročenko rešil ponesrečene lepotne operacije, mladi voznik šefu ukrade torbo z milijonom juanov. Novica o dogodku se bliskovito razširi po mestu in še iste noči se vsi podajo na lov za možakarjem in denarjem. Vrtoglavi neo noir enega pionirjev neodvisne kitajske animacije je doživel svetovno premiero v uradnem programu Berlinala.

Samo do 13. novembra!

Neskončni nogomet Fotbal infinit

Corneliu Porumboiu

torek, 12. 11. 2019 / 18:00 / Mala dvorana

Mojster romunskega novega vala Corneliu Porumboiu (Smo imeli revolucijo ali ne?, Policijski, pridevnik, Zaklad) je ustvaril tipično pronicljiv, suhega humorja poln dokumentarec o sanjaču, ki hoče spremeniti pravila igre.