Danes je blagajna odprta od 16:15 do 20:00 (za danes zaprto).
Kinodvor o kinu prihodnosti na Cinema Vision 2030

Kinodvor o kinu prihodnosti na Cinema Vision 2030

Metka Dariš, direktorica Kinodvora, se bo prihodnji teden udeležila mednarodne konference na temo prihodnosti kina in skupaj s predstavniki iz Francije, Poljske in Velike Britanije sodelovala na panelu na temo Programska raznolikost: Razvoj občinstev in pridobivanja mladih občinstev.

22. in 23. junija bo Kino International v Berlinu prizorišče mednarodne konference, poimenovane Cinema Vision 2030, ki jo organizirajo nemško združenje neodvisnih kinematografov AG Kino – Gilde, nemško združenje mestnih in art kinematografov Bundesverband komunale Filmarbeit in nemško združenje kinematografov HDF Kino, s podporo Federal Commissioner for Culture and the media (MKM).

Metko Dariš so na konferenco povabili, da predstavi dolgoletne uspešne strategije in raznovrstne izkušnje pri razvoju Kinodvorovih programov za razvijanje občinstev in programov za najmlajše, otroke, mladino ter vzgojno-izobraževalnih programov s področja filma.

Svoje projekte, izkušnje, praktične napotke in primere dobre prakse bodo na konferenci predstavili še strokovnjaki iz Francije, Nizozemske, Velike Britanije, Španije, Italije in ZDA. Organizatorji si želijo, da bi konferenca spodbudila in navdihnila udeležence, da pogledajo onkraj pandemije in ustvarjajo kino prihodnosti.

Celoten program je objavljen na spletni strani konference.
Foto: Kino International

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.