Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:10 (odpre se čez 06:11).
Glasba, zabava in filmi na ulici

Glasba, zabava in filmi na ulici

Prvi septembrski vikend je Kinotrip odpotoval v Zalog na dvodnevni dogodek Film na ulici.

V petek, 1. septembra, je mlade iz različnih koncev Ljubljane v Zalog zapeljal brezplačni filmski avtobus LPP-ja. Z njimi je na avtobusu potovala tudi fotografska razstava mladega fotografa Črta Piksija.

V Zalogu so medtem prizorišče že zavzeli mladi glasbeni ustvarjalci in poskrbeli za glasbeni mix, od metala do elektronike. Nastopili so Hana in Lara Fatur, Pyroxene, The Mint, čisto na koncu pa je deževno ozračje razgrel DJ Ayit. Glasbeno popoldne je bil odličen uvod v večerno najstniško komedijo Gospodična Nemitežit, ki smo si jo ogledali v dvorani Centra Zalog.

V soboto, 2. septembra, je na ploščadi Centra Zalog glasbo zamenjal smeh, ki so ga iz občinstva izvabljali improvizatorji ŠILE – šolske impro lige. Smeh pa se je nadaljeval tudi v dvorani, kjer smo si za konec ogledali še odštekano komedijo Novi mulc.

Se vidimo v Zalogu spet prihodnje leto – naj vas film odpelje!

 


Partnerji in podporniki

Dvodnevni dogodek Film na ulici pripravljamo v sodelovanju s Četrtnim mladinskim centrom Zalog Javnega zavoda Mladi zmaji – Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih (ustanoviteljica obeh je Mestna občina Ljubljana).

Projekt podpirata Slovenski filmski center – javna agencija Republike Slovenije in Urad RS za mladino.

Pri projektu so v letu 2017 sodelovali tudi Četrtna skupnost Polje, Demiurg, DPG, Festival mladinske filmske ustvarjalnosti Videomanija, Ljubljanski potniški promet, Javni zavod Ljubljanski grad, Osnovna šola Zalog, Pixi Work, Spar Slovenija, ŠILA – Šolska impro liga in Društvo Impro.

 

 

Fotografije

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.