Danes je blagajna odprta od 14:00 do 21:00 (za danes zaprto).

Projekcije filma

sobota, 16. 10. 2021 / 16:30 / Dvorana

Festival Kinotrip

Vstopnice v prodaji od 1. oktobra.

Festival Kinotrip 2021

Futura Futura

Pietro Marcello, Francesco Munzi, Alice Rohrwacher / Italija / 2021 / 105 min / podnapisi, italijanščina

Projekcije filma

sobota, 16. 10. 2021 / 16:30 / Dvorana

Festival Kinotrip

Vstopnice v prodaji od 1. oktobra.

Dokumentarni film, ki na platno izriše poteze mlade generacije in nam skozi njene oči prikaže, kako je biti mlad na našem koncu sveta. Naj te film odpelje med naše misli!

distribucija Demiurg

IMDb

Skozi filmsko popotovanje po vsej Italiji odkrivamo misli, sanje, izzive, upanje, strahove mladih ljudi v različnih starostnih obdobjih in situacijah. Dokumentarni film, ki je nastal kot kolektivno delo treh režiserjev, na platno izriše poteze mlade generacije in nam skozi njene oči prikaže današnjo Italijo. Ob tem pa nam vsem zastavlja vprašanje, kako je biti mlad na našem koncu sveta in kakšna je naša skupna prihodnost.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Lucio Dalla in njegova pesem Italije Per Lucio

Pietro Marcello

torek, 21. 09. 2021 / 17:00 / Dvorana

Pietro Marcello (Martin Eden) se vrača k dokumentarnemu filmu z zgodbo o italijanskem kantavtorju Luciu Dalli. Skozi sproščeni pogovor dveh glasbenikovih prijateljev in s pomočjo svobodne uporabe množice arhivskih posnetkov režiser sestavi večplasten portret Italije v drugi polovici prejšnjega stoletja.

Martin Eden Martin Eden

Pietro Marcello

torek, 21. 09. 2021 / 19:30 / Dvorana

Avtobiografski roman Jacka Londona o mornarju, ki se s pisateljevanjem povzpne po družbeni lestvici, postane v rokah italijanskega režiserja Pietra Marcella strastno filmsko popotovanje skozi nemirno dvajseto stoletje. Nagrada za najboljšega igralca v Benetkah in nagrada Art kino mreže Slovenije na zadnjem Ljubljanskem filmskem festivalu.

Zakaj skačem The Reason I Jump

Jerry Rothwell

torek, 21. 09. 2021 / 20:00 / Mala dvorana

Film, posnet po knjižni uspešnici negovorečega avtističnega dečka, je senzorično filmsko popotovanje po neznanem svetu. Dokumentarec, ki nam odpre oči in zruši naše predstave o avtizmu.