Danes je blagajna odprta od 14:50 do 20:30 (odpre se čez 07:05).
Kinotripova premiera: Futura

Kinotripova premiera: Futura

V četrtek, 12. maja ob 17. uri, se bo zgodila Kinotripova premiera filma Futura z gosti! Z nami bodo filozof in sociolog kulture Filip Dobranić, filmska režiserka Urša Menart, glasbenik Tschimy in dijakinja Aiko Zakrajšek. Vstopnice že v prodaji!

Film o prihodnosti, posnet skozi oči italijanske mladine, ki so ga člani 6. Kinotripovega kluba izbrali za svoj filmski festival – zdaj prihaja na redni spored!

Na premieri bo po projekciji filma sledila izmenjava utrinkov, iskric in misli o prihodnosti, ki se bodo ob ogledu porajali izjemno pisani zasedbi gostov ter seveda tudi obiskovalcem. Pogovor bosta vodili Kinotripovki Eneja Golob Džananović in Brina Gramc.

Vabljeni, vstopnice so že v prodaji – tudi preko spleta!

Futura
Pietro Marcello, Francesco Munzi, Alice Rohrwacher / Italija / 2021
Skozi filmsko popotovanje po vsej Italiji odkrivamo misli, sanje, izzive, upanje, strahove mladih ljudi v različnih starostnih obdobjih in situacijah. Dokumentarni film, ki je nastal kot kolektivno delo treh režiserjev, na platno izriše poteze mlade generacije in nam skozi njene oči prikaže današnjo Italijo. Ob tem pa nam vsem zastavlja vprašanje, kako je biti mlad na našem koncu sveta in kakšna je naša skupna prihodnost. več o filmu » 

 

 

Futura Futura

Pietro Marcello, Francesco Munzi, Alice Rohrwacher

Film o prihodnosti, posnet skozi oči italijanske mladine, ki ne ve, kaj jo čaka, a to morda že sluti. Skupno delo Alice Rohrwacher (Srečen kot Lazzaro), Pietra Marcella (Martin Eden) in Francesca Munzija.

Kinotrip. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na Kinotripove e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih.