Danes je blagajna odprta od 16:00 do 21:25 (za danes zaprto).

Projekcije filma

sobota, 30. 09. 2023 / 10:00 / Dvorana

Prvič v kino / Zadnjič

Asset 1
V programu Prvič v kino 16., 23. in 30. septembra 2023

Cmokci The Very Small Creatures

Lucy Izzard / Velika Britanija / 2022 / 17 min / brez dialogov / 2+

Projekcije filma

sobota, 30. 09. 2023 / 10:00 / Dvorana

Prvič v kino / Zadnjič

Asset 1
Nove epizode priljubljene animirane serije studia Aardman (ustvarjalca serije Bacek Jon) premierno v kinu. Spremljamo dogodivščine petih radovednih drobcenih prijateljev, zelo majcenih cmokcev, ki se zabavajo z raziskovanjem otroške sobe, kadar ni nikogar v bližini. Rožnati, Zeleni, Rumeni, Modri in Oranžni cmokec ob igri spoznavajo sebe, drug drugega in svet, ki jih obkroža.

Fotografije

Program:

Glasno Noisy
Modri cmokec najde Panovo piščal in zaigra čudovito melodijo. Ko jo zaslišijo drugi cmokci, se mu pridružijo s svojimi glasbili … To pa za Modrega cmokca postane preglasno!

Predstava Dressing up
Ko cmokci najdejo nekaj zanimivih predmetov, se preoblečejo v domiselne in smešne kostume ter pripravijo kratko predstavo.

Zelo majhni vzorci Very Small Patterns
Cmokci najdejo kos papirja, okrašenega z zanimivimi oblikami in vzorci barv. Kmalu ugotovijo, da lahko tudi s svojimi telesci ustvarijo podobno mojstrovino.

Jesensko listje Autumn Leaves
Jesen je in cmokci se zabavajo ob odkrivanju listov. Ko Modri cmokec najde seme platane, hitro odkrijejo edinstven in zabaven način igre.

Smešna zrcala Funny Mirrors
Modri cmokec najde očala z zanimivo svetlečo zaplato in cmokci odkrijejo odsev. Poiščejo podobne predmete z enakimi lastnostmi. Zaradi enega so videti zelo nenavadno!

Mu! Moo
Cmokci naletijo na različne predmete, ki oddajajo živalske zvoke. Radovedni prijatelji se zvokom smejijo in jih posnemajo. Le Modri cmokec na veselje drugih ves čas samo mijavka.

ponedeljek, 18. 09. 2023

Otvoritev sezone Prvič v kino

Vabljeni k ogledu fotografij iz otvoritve nove sezone programa Prvič v kino. Sezona se je začela 16. septembra 2023, z vami pa bomo vsako soboto ob 10:00 do aprila.

torek, 05. 09. 2023

Prvič v kino s Cmokci

16. septembra ob 10. uri se začenja nova sezona programa Prvič v kino, v kateri obiskovalce obdarimo z baloni.

sreda, 31. 08. 2022

Z Danom in Elizo gremo prvič v kino

Vsak obiskovalec programa Prvič v kino prejme tudi knjižico Dan in Eliza prvič v kinu.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Asteroid City Asteroid City

Wes Anderson

petek, 29. 09. 2023 / 16:15 / Dvorana

Komedija, drama, romanca, znanstvena fantastika … nič ne more zares opisati tega vizualno osupljivega filma Wesa Andersona, kjer se o umetnosti, žalovanju, vesolju in smislu vsega skupaj sprašujemo v družbi nekaterih najsvetlejših zvezd filmskega neba: Scarlett Johansson, Jasona Schwartzmana, Toma Hanksa, Steva Carella, Margot Robbie in mnogih mnogih drugih …

Potniki noči Les passagers de la nuit

Mikhaël Hers

petek, 29. 09. 2023 / 18:30 / Dvorana

Film, prežet z zvoki, glasbo in barvami osemdesetih let, je intimna družinska kronika, ki najde poezijo v drobnih trenutkih vsakdanjega življenja. S Charlotte Gainsbourg v glavni vlogi.

Dodatna projekcija

Cesária Évora Cesária Évora

Ana Sofia Fonseca

petek, 29. 09. 2023 / 19:45 / Mala dvorana

Dokumentarec s pomočjo doslej nevidenih arhivskih posnetkov in ekskluzivnih intervjujev z njenimi bližnjimi splete intimen portret »bosonoge dive«. Nagrada občinstva na festivalu IndieLisboa.