Danes je blagajna odprta od 10:00 do 19:00 (odprto še 04:57, tel: 01 239 22 17).
Z Danom in Elizo gremo prvič v kino

Z Danom in Elizo gremo prvič v kino

Vsak obiskovalec programa Prvič v kino prejme tudi knjižico Dan in Eliza prvič v kinu.

Vsak obiskovalec programa Prvič v kino, ki začenja novo sezono 16. septembra 2023, prejme brezplačno tiskano knjižico Dan in Eliza prvič v kinu. Knjižica je namenjena najmlajšim obiskovalcem in jim predstavi, kako sta njihova vrstnika, Dan in Eliza, prvič obiskala Kinodvor in kaj vse sta doživela. Knjižico krasijo ilustracije Mateje Lukežič. Objavljena je tudi na spletu.

Z nami bodo tudi animatorke z Družinskega centra Mala ulica in plišasti filmski junaki. Po filmu se igramo na veliki čarobni igralni preprogi v Kavarni.

Cmokci The Very Small Creatures

Lucy Izzard

Nove epizode priljubljene animirane serije studia Aardman (ustvarjalca serije Bacek Jon) premierno v kinu. Spremljamo dogodivščine petih radovednih drobcenih prijateljev, zelo majcenih cmokcev, ki se zabavajo z raziskovanjem otroške sobe, kadar ni nikogar v bližini. Rožnati, Zeleni, Rumeni, Modri in Oranžni cmokec ob igri spoznavajo sebe, drug drugega in svet, ki jih obkroža.

Čarobna prijateljstva Čarobna prijateljstva

različni avtorji

Izbor šestih kratkih animiranih zgodb o srčnih in nenavadnih prijateljstvih, ki se včasih znajdejo na preizkušnji. Očarljivi filmi, ki nas začarajo s svojo slogovno raznovrstnostjo.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.