Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:45 (odprto še 10:42, tel: 01 239 22 17).
Z Danom in Elizo gremo prvič v kino

Z Danom in Elizo gremo prvič v kino

Novo sezono programa Prvič v kino bo pospremila nova knjižica v zbirki Kinobalon.

Vsak obiskovalec programa Prvič v kino, ki začenja novo sezono 17. septembra, prejme brezplačno tiskano knjižico Dan in Eliza prvič v kinu. Knjižica je namenjena najmlajšim obiskovalcem in jim predstavi, kako sta njihova vrstnika, Dan in Eliza, prvič obiskala Kinodvor in kaj vse sta doživela. Knjižico krasijo ilustracije Mateje Lukežič. Objavljena je tudi na spletu.

Novo sezono programa Prvič v kino začenjamo 17. septembra s programom kratkih animiranih filmov Franckina juha. Z nami bodo tudi animatorke z Družinskega centra Mala ulica in plišasti filmski junaki. Po filmu se igramo na veliki čarobni igralni preprogi v Kavarni. Vstopnice so že v prodaji.

Franckina juha La soupe de Franzy

razno

Kuhamo, režemo, sekljamo, z odločnostjo in predanostjo malčka premikamo skale in zapojemo nežno pesmico, ko damo volnenega medvedka spat. Program likovno bogatih kratkih animiranih filmov s svetovno priznanega festivala animiranega filma Annecy, primernega za gledalce vseh starosti.

Pesem severnega sija Ursa - Nordlysets sang

razno

Rožnati debelokožci z nenavadno koreografijo raziskujejo travnike in planote. Medvedek v severnem siju išče mamo, hišo pa obišče najbolj uglajena miška. Nenavadne prigode pravljičnih bitij in živali v izvirnih likovnih podobah.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.