Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:30 (odpre se čez 50 minut).
FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd

Zaradi izredne situacije v državi in nepredvidljivih vremenskih razmer, je bila predpremiera filma ASTEROID CITY, predčasno odpovedana. Predpremiero filma ASTEROID CITY si lahko ogledate danes, 6. 8., ob 18:45 ali 21. uri na dveh nadomestnih projekcijah v Kinodvoru (opozorilo: število sedežev v Kinodvoru je občutno manjše kot na Ljubljanskem gradu).

Vstopnice za nadomestni projekciji v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane (opozorilo: dvorana Kinodvora ima 188 sedežev, dvorišče Ljubljanskega gradu pa 960). Vstopnice je mogoče zamenjati na dan nadomestnih projekcij (blagajna Kinodvora se danes odpre ob 15:30); za nakup pa bodo preostale vstopnice na voljo pol ure pred projekcijo.

Vstopnico odpovedane predpremiere lahko zamenjate na mestu nakupa za vračilo kupnine do vključno 22. avgusta 2023. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Asteroid City Asteroid City

Wes Anderson

Komedija, drama, romanca, znanstvena fantastika … nič ne more zares opisati tega vizualno osupljivega filma Wesa Andersona, kjer se o umetnosti, žalovanju, vesolju in smislu vsega skupaj sprašujemo v družbi nekaterih najsvetlejših zvezd filmskega neba: Scarlett Johansson, Jasona Schwartzmana, Toma Hanksa, Steva Carella, Margot Robbie in mnogih mnogih drugih …

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.