Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odpre se čez 57 minut).
FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

Zaradi slabega vremena, je bila projekcija filma OSEM GORA, odpovedana. Film si lahko ogledate danes, 2. 8., ob 21. uri, na nadomestni projekciji v Kinodvoru (opozorilo: število sedežev v Kinodvoru je občutno manjše kot na Ljubljanskem gradu).

Vstopnice za nadomestno projekcijo so na voljo pri blagajni Kinodvora do zapolnitve kapacitet Dvorane (opozorilo: dvorana Kinodvora ima 188 sedežev, dvorišče Ljubljanskega gradu pa 960). Blagajna Kinodvora se odpre ob 9:00; za nakup pa bodo preostale vstopnice na voljo pol ure pred začetkom projekcije. Rezervacija vstopnic ni mogoča.

 Vstopnice odpadle projekcije lahko zamenjate za vstopnice druge projekcije Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače ali za vračilo kupnine na mestu nakupa do vključno 22. avgusta 2023. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Osem gorà Le otto montagne

Felix van Groeningen, Charlotte Vandermeersch

Nežno in intimno odo prijateljstvu, postavljeno pred veličastno pokrajino italijanskih Alp, sta po veliki italijanski knjižni uspešnici Paola Cognettija posnela Belgijca Felix Van Groeningen (Alabama Monroe, Lepi fant) in Charlotte Vandermeersch. Nagrada žirije v Cannesu.

FILM POD ZVEZDAMI

Letni kino na Ljubljanskem gradu. Od 13. julija do 5. avgusta 2023.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.