FILM POD ZVEZDAMI – Danes brez zvezd!

FILM POD ZVEZDAMI – Danes brez zvezd!

Zaradi slabe vremenske napovedi je današnja projekcija filma ČAS DEKLIŠTVA odpovedana. Film si lahko ogledate jutri, 5. 8. ob 21:30 na nadomestni projekciji v Kinodvoru.

Vstopnice za nadomestno projekcijo v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane (opozorilo: število sedežev v Kinodvorovi Dvorani je precej nižje od števila sedežev na dvorišču Ljubljanskega gradu). Vstopnice je mogoče zamenjati na dan nadomestne projekcije (blagajna Kinodvora se odpre ob 9:00); za nakup pa bodo preostale vstopnice na voljo šele od 21. ure naprej.

Vstopnice odpadle projekcije lahko zamenjate za vstopnice druge projekcije Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače ali za vračilo kupnine na mestu nakupa do vključno 24. avgusta 2020. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Film pod zvezdami 2020

Poleti na Ljubljanskem gradu ponoči zasijejo tudi filmske zvezde. V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana in Javnim zavodom Ljubljanski grad je Kinodvor znova pripravil izbor nekaterih najbolj odmevnih filmov kinematografske sezone, ki bodo na ogled v letnem kinu pod zvezdami med 16. julijem in 8. avgustom. Vse vstopnice že v prodaji.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.