Danes je blagajna odprta od 15:15 do 21:00 (odprto še 04:36, tel: 01 239 22 17).
Dve vstopnici za ceno ene za ogled filma Sune in Sune

Dve vstopnici za ceno ene za ogled filma Sune in Sune

Posebna ponudba za osnovnošolce, ki pridejo na ogled filma s prijateljem ali prijateljico! Ponudba velja tudi še v mesecu januarju.

Osnovnošolci, ki na ogled filma Sune in Sune pridejo s prijateljem ali prijateljico, ki prav tako hodi na osnovno šolo, dobite dve vstopnici za ceno ene. Vstopnici lahko skupaj kupita pri blagajni Kinodvora.

Sune in Sune
Jon Holmberg, Švedska, 2018, 89 min, v švedščini s podnapisi, 8+

Ko se Sune po počitnicah vrne v šolo, se ena za drugo sesuvajo v prah vse stvari, ki jih je imel za samoumevne. Izgubi svoje mesto v razredu, svojo prijateljico, celo ime ni več samo njegovo, še starša sta se čisto spremenila.

Družinska komedija, ki na simpatičen in humoren način spregovori o temah, ki tarejo otroke v drugi triadi osnovne šole … in njihove starše!

Več o filmu>>

petek, 29. 11. 2019

Praznična premiera družinske komedije Sune in Sune

Na premieri, ki bo v soboto, 14. decembra ob 16. uri, se bomo s pomočjo zelenega platna prestavili v fantazijske svetove.

Sune in Sune Sune vs. Sune

Jon Holmberg

Družinska komedija na simpatičen in humoren način spregovori o temah, ki tarejo otroke v drugi triadi osnovne šole … in njihove starše!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.

Aktualno

Prekla Dilda

Kantemir Balagov

ponedeljek, 24. 02. 2020 / 16:15 / Dvorana

Pretresljiva in čudovito posneta zgodba o dveh mladih ženskah, ki iščeta smisel in upanje v ruševinah povojnega Leningrada.

Dnevnik Diane Budisavljević Dnevnik Diane Budisavljević

Dana Budisavljević

ponedeljek, 24. 02. 2020 / 18:00 / Mala dvorana

Dolgo zamolčana zgodba o ženski, ki je med drugo svetovno vojno iz ustaških taborišč rešila na tisoče otrok. Zgodba o najboljših ljudeh v najslabših časih. Veliki zmagovalec Puljskega filmskega festivala, kjer so ga gledalci sprejeli s stoječimi ovacijami.

Mleko Héraðið

Grímur Hákonarson

ponedeljek, 24. 02. 2020 / 19:00 / Dvorana

Zmagovalec predlanskega Liffa Grímur Hákonarson (Ovna) se vrača z navdihujočo zgodbo o neodvisni in pogumni ženski, ki se postavi po robu izkoriščevalski lokalni zadrugi.