Danes je blagajna odprta od 17:15 do 20:45 (odpre se čez 11:57).
Dve vstopnici za ceno ene za ogled filma Sune in Sune

Dve vstopnici za ceno ene za ogled filma Sune in Sune

Posebna ponudba za osnovnošolce, ki pridejo na ogled filma s prijateljem ali prijateljico! Ponudba velja tudi še v mesecu januarju.

Osnovnošolci, ki na ogled filma Sune in Sune pridejo s prijateljem ali prijateljico, ki prav tako hodi na osnovno šolo, dobite dve vstopnici za ceno ene. Vstopnici lahko skupaj kupita pri blagajni Kinodvora.

Sune in Sune
Jon Holmberg, Švedska, 2018, 89 min, v švedščini s podnapisi, 8+

Ko se Sune po počitnicah vrne v šolo, se ena za drugo sesuvajo v prah vse stvari, ki jih je imel za samoumevne. Izgubi svoje mesto v razredu, svojo prijateljico, celo ime ni več samo njegovo, še starša sta se čisto spremenila.

Družinska komedija, ki na simpatičen in humoren način spregovori o temah, ki tarejo otroke v drugi triadi osnovne šole … in njihove starše!

Več o filmu>>

petek, 29. 11. 2019

Praznična premiera družinske komedije Sune in Sune

Na premieri, ki bo v soboto, 14. decembra ob 16. uri, se bomo s pomočjo zelenega platna prestavili v fantazijske svetove.

Sune in Sune Sune vs. Sune

Jon Holmberg

Družinska komedija na simpatičen in humoren način spregovori o temah, ki tarejo otroke v drugi triadi osnovne šole … in njihove starše!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Za šole. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice za šole in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa.

Aktualno

Mladi Ahmed Le Jeune Ahmed

Jean-Pierre, Luc Dardenne

ponedeljek, 28. 09. 2020 / 18:15 / Dvorana

Zgodba o trinajstletnem Ahmedu, razpetem med ideje o čistosti, ki mu jih vceplja lokalni imam, ter skušnjave življenja. Ali lahko ljubezen premaga fantov pravičniški srd?

Corpus Christi Boże Ciało

Jan Komasa

ponedeljek, 28. 09. 2020 / 20:45 / Dvorana

Film, temelječ na resničnem pojavu lažnih duhovnikov na Poljskem, je sodobna in provokativna parabola o veri, odpuščanju in odrešitvi, ki jo poganja nepozabni nastop glavnega igralca.

Dodatna projekcija

Človek s senco Človek s senco

Ema Kugler

torek, 29. 09. 2020 / 18:00 / Dvorana

Genetski kod sili človeka v reprodukcijo. Novorojeni nima izbire, kot nemočno bitje je dan v dresuro civilizacijskih norm, ki jih določajo tisti na položaju moči … Umetniška silovitost in estetska domišljenost filma navajata gledalca na spontano transformacijo v odnosu do etike, družbe ter sprejemanja in dojemanja umetnosti.