Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:00 (odprto še 10:25, tel: 01 239 22 17).
Dve vstopnici za ceno ene za ogled filma Sune in Sune

Dve vstopnici za ceno ene za ogled filma Sune in Sune

Posebna praznična ponudba za osnovnošolce, ki pridejo na ogled filma s prijateljem ali prijateljico! Na sporedu od 14. decembra.

Osnovnošolci, ki na ogled filma Sune in Sune pridejo s prijateljem ali prijateljico, ki prav tako hodi na osnovno šolo, dobite dve vstopnici za ceno ene. Vstopnici lahko skupaj kupita pri blagajni Kinodvora.

Sune in Sune
Jon Holmberg, Švedska, 2018, 89 min, v švedščini s podnapisi, 8+

Ko se Sune po počitnicah vrne v šolo, se ena za drugo sesuvajo v prah vse stvari, ki jih je imel za samoumevne. Izgubi svoje mesto v razredu, svojo prijateljico, celo ime ni več samo njegovo, še starša sta se čisto spremenila.

Družinska komedija, ki na simpatičen in humoren način spregovori o temah, ki tarejo otroke v drugi triadi osnovne šole … in njihove starše!

Več o filmu>>

petek, 29. 11. 2019

Praznična premiera družinske komedije Sune in Sune

Na premieri, ki bo v soboto, 14. decembra ob 16. uri, se bomo s pomočjo zelenega platna prestavili v fantazijske svetove.

Sune in Sune Sune vs. Sune

Jon Holmberg

Družinska komedija na simpatičen in humoren način spregovori o temah, ki tarejo otroke v drugi triadi osnovne šole … in njihove starše!

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Medtem ko vas ni bilo Sorry We Missed You

Ken Loach

sreda, 11. 12. 2019 / 13:00 / Dvorana

Pretresljiva drama Kena Loacha se z lucidnostjo in človečnostjo loti še enega perečega problema sodobne družbe: prekarnega dela in njegovega pogubnega vpliva na družinsko življenje.

iOtok iOtok

Miha Čelar

sreda, 11. 12. 2019 / 15:00 / Mala dvorana

iOtok je celovečerni dokumentarec o zadnjih trinajstih prebivalcih otoka Biševo, ki se borijo za preživetje otoške skupnosti.

Aeronavta The Aeronauts

Tom Harper

sreda, 11. 12. 2019 / 16:00 / Dvorana

Napeta, vizualno osupljiva, pravljično navdahnjena in po resnični dogodkih posneta pustolovščina spet združi Felicity Jones in Eddieja Redmayna (Teorija vsega) – tokrat v košari balona na tvegani poti k novim znanstvenim odkritjem.