Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:30 (odprto še 5 ur, tel: 01 239 22 17).

Klub Kinodvor: Prijavnica

 

Enoletna članarina: 20 EUR
Enoletna članarina za otroke od 14. leta, dijake, študente, upokojence in brezposelne: 10 EUR

Ugodnosti:

  1. Člani kluba gledajo filme ceneje: klubska cena vstopnice za redni program Kinodvora znaša le 3,80 EUR (redna cena je 5,30 EUR), razen za projekcije v sklopu festivalov (Liffe, FDF itd.), za projekcije Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.) in za posebne projekcije.
  2. Člani kluba gledajo filme ceneje tudi na rednem programu Kinobalona (klubska cena vstopnice za redni program Kinobalona znaša le 3,00 EUR, redna cena je 4,50 EUR).
  3. Člani kluba imajo možnost rezervacij za vse projekcije, razen projekcij v sklopu festivalov (Liffe, FDF itd.), projekcij Mobilnega kina (Film pod zvezdami itd.) in nekaterih posebnih projekcij.
  4. Člani kluba imajo možnost brezplačnega ogleda ene projekcije mesečno po izboru Kinodvora.
  5. Člani kluba ob prvem vpisu prejmejo darilo.
  6. Člani kluba imajo 10-odstotni popust pri nakupih v Kinodvorovi Knjigarnici. Popust pri nakupu knjig se upošteva po preteku šestih mesecev od dneva začetka prodaje določene knjige, za katero velja enotna cena knjige po Zakonu o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014). Popusta ni mogoče unovčiti za nakup darilnih bonov. Popusti se med seboj ne seštevajo.
  7. Člani Kluba Kinodvor imajo popust pri vpisu v klub Slovenske kinoteke Kinopolis: včlanijo se lahko za 18 EUR (redna cena je 25 EUR).

 

Klubske izkaznice so veljavne ob predložitvi osebnega dokumenta in niso prenosljive. Članarino poravnate pri blagajni Kinodvora, sočasno z oddajo izpolnjene prijavnice. Z izpolnjeno prijavnico posameznik soglaša, da se njegovi osebni podatki, pridobljeni s prijavo, uporabljajo za namene dodelitve članskih ugodnosti in neposrednega trženja Javnega zavoda Kinodvor. Kinodvor se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke zbiral, obdeloval in hranil skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 86/2004 in naslednji) ter da osebnih podatkov brez dovoljenja posameznikov ne bo posredoval tretji osebi. Pravila Kluba Kinodvor so objavljena na spletni strani www.kinodvor.org.