Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:00 (odprto še 57 minut, tel: 01 239 22 17).
V soboto ne zamudite premiere Los bando!

V soboto ne zamudite premiere Los bando!

10 let mestnega kina in z njim tudi Kinobalona bomo praznovali z norveško glasbeno komedijo, obetata se tudi sladko in glasbeno presenečenje!

6. oktobra ob 16:00 se obeta premiera norveške glasbene komedije Los bando. Na premieri filma se bodo s svojim nastopom predstavile učenke Waldorfske glasbene šole, ki v letošnjem šolskem letu obiskujejo 3. razred violončela. V izvedbi tria violončelistk Tore Renate Ackermann, Mance Plestenjak in Livije Bertocchi bo zazvenela skladba C. Nortona – Rock tempo. Trio je imel že vrsto odličnih nastopov in se v komorni igri izpopolnjuje pri prof. Tanji Babnik. Po filmu sledi še sladko presenečenje!

Premiera je brezplačna za člane Kluba Kinobalon.

Los bando Los Bando

Christian Lo

Mladinska komedija o čudoviti klapi neprilagojenih, ki se odpravijo na »road trip«, da bi uresničili svoje sanje.

Kinobalon. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih in dogodkih programa Kinobalon.

Aktualno

Sibyl Sibyl

Justine Triet

sreda, 12. 08. 2020 / 18:45 / Dvorana

Sibyl, naveličana psihoterapevtka, se odloči posvetiti svoji prvi strasti: pisanju. Njena nova pacientka, obetavna igralka Margot, se izkaže za sila mikaven vir navdiha in mladenkina zgodba Sybil kmalu povsem prevzame. Medtem ko se vse bolj zapleta v igralkino burno življenje, na dan privrejo zakopani spomini in Sybil se mora soočiti s svojo preteklostjo.

Sedem veličastnih The Magnificent Seven

John Sturges

sreda, 12. 08. 2020 / 21:00 / Kongresni trg

Film Johna Sturgesa, ki na Divji zahod premesti klasiko Akire Kurosawe Sedem samurajev, se z legendarno igralsko zasedbo, nepozabno glasbo in duhovitimi dialogi uvršča med najbolj priljubljene vesterne vseh časov.

Medena dežela Medena zemja

Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov

sreda, 12. 08. 2020 / 21:00 / Dvorana

Film, v katerem odročna makedonska vasica postane mikrokozmos sodobnega sveta, je portret krhkega ravnovesja med človekom in naravo, pogled v hitro izginjajoči način življenja ter poklon trdoživosti, življenjski energiji in optimizmu neke ženske.