Danes je blagajna odprta od 15:45 do 20:45 (odpre se čez 08:40).
V leru

V leru

Študent Dizi živi uživaško in brezdelno življenje v študentskem domu: na dnevnem redu so popivanje, spanje in gledanje televizije. Nekega dne se v njegovo sobo vseli bruc, ki ga vrže iz vsakdanjega ritma.

Prvenec Janeza Burgerja z Janom Cvitkovičem, Natašo Burger in Janezom Rusom v glavnih vlogah si danes (15. april) še lahko ogledate v Bazi slovenskih filmov.

Ivan Ivan

Janez Burger

Napeta psihološka drama o sprejemanju napačnih odločitev. Zgodba o ženski, ki najde svojo identiteto v svetu, narejenem po meri moških. Veliki zmagovalec 20. Festivala slovenskega filma.

Circus Fantasticus Circus Fantasticus

Janez Burger

Dolgo pričakovani tretji celovečerec Janeza ‘Mikija’ Burgerja govori o vojni skozi sijajen preplet podobe in zvoka ter povsem brez besed. Najboljši film 13. Festivala slovenskega filma je dobitnik šestih vesen in Kodakove nagrade za najboljšo fotografijo.

sreda, 09. 02. 2011

Circus Fantasticus na kulturni praznik navdušil občinstvo

Na slovenski kulturni praznik je polna dvorana z navdušenjem sprejela Circus Fantasticus, celovečerni film režiserja in scenarista Janeza Burgerja, ki je s svečano premiero v Kinodvoru začel svojo pot po slovenskih kinematografih.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.